Heidrun Odpadkový kôš 60 l, čierny so zeleným pruhom

Heidrun Odpadkový kôš 60 l, čierny so zeleným pruhom

Akcia
Veľký odpadkový kôš s objemom 60 litrov a farebným pruhom je vhodný na triedenie odpadu, svoje využitie však nájde v akejkoľvek domácnosti. Má dvojstupňové otváranie veka, kedy možno použiť malé otvorenie pre drobný odpad a väčšie, aby veko zostalo čisté. Je vyrobený z pevného plastu a vďaka svojmu objemu pojme veľké množstvo neporiadku. Celý popis

Farba

default
default
12 €
Vrátane DPH
Tovar od predajcu MALL
Nízka cena overená
Pravidelne overujeme viac než 100 000 produktov a upravujeme cenu tak, aby ste u nás mohli nakúpiť najlacnejšie.
Platí do 5.2.2023 alebo do vypredania

Na sklade 5+ kusov

6.2.2023 na výdajnom mieste
 
3.2.2023 na vašej adrese
 
Kód: 1034795002

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
20.10.2021
Heureka recenzie
koš na odpadky plastový, má víko dobře nám barevně ladí s obývákem, přemýšlíme o koupi dalšího koše ještě do ložnice veliký úložný prostor
když do něj házíte moc odpadků, tak se začne plnit a jednou za čas je potřeba s tím jít do popelnice.. chybí mi integrované FM rádio poř. televize, když ho jdu vysypat - nudím se v noci by mohl světél…
dagmar č.
22.2.2021
Overený nákup
výborná koupě
Autor si prial zostať v anonymite
6.12.2022
Overený nákup
Som spokojná kôš je veľký
Autor si prial zostať v anonymite
24.11.2022
Overený nákup
veľkosť, cena
Autor si prial zostať v anonymite
7.9.2022
Overený nákup
ok velikost
Autor si prial zostať v anonymite
23.8.2022
Heureka recenzie
Praktický koš na třídění odpadu.
Ján J.
4.8.2022
Overený nákup
kvalita aj cena zodpovedá danému výrobku som spokojný a aj odporúčam
veľký objem
žiadne
Autor si prial zostať v anonymite
25.12.2021
Overený nákup
Kôš nepoužiteľný, prišiel poškodený.
image.idimage.id
Lucie C.
7.12.2021
Overený nákup
Skvělý velký koš.
Autor si prial zostať v anonymite
16.11.2021
Heureka recenzie
velký, praktické víko, docela dobrý odolný plast
Autor si prial zostať v anonymite
8.11.2021
Heureka recenzie
cena
víčka nejsou promyšlený, padají dovnitř a vůbec jsou relativně nepraktický (otvírají se nahoru, ale vypadá to, že víčka se chtějí otvírat dovnitř)
Autor si prial zostať v anonymite
6.10.2021
Overený nákup
to je dobrá podložka pro použití plastového odpadu.
Autor si prial zostať v anonymite
12.9.2021
Heureka recenzie
Hezký design. Multifunkční víko. Dobře se čistí. Nezdá se,ale docela bytelný plast.
Autor si prial zostať v anonymite
24.8.2021
Heureka recenzie
Poměrně fórové uchycení víka, po 2 dnech praskl jeden úchyt
Josef H.
3.8.2021
Overený nákup
Koš splin naše očekávání. Doporučuji