Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 659594

Tamron 16-300 mm AF f/3,5-6,3 Di-II VC PZD pre Nikon (5 rokov záruka)

Tamron 16-300 mm AF f/3,5-6,3 Di-II VC PZD pre Nikon (5 rokov záruka)

Objektív Tamron AF 16–300 mm F/3.5–6.3 Di II VC PZD s rozsahom 16–300 mm, vybavený najnovším systémom stabilizácie obrazu VC a vysokorýchlostným automatickým zaostrovaním s piezo PZD motorom. Vhodný aj pre maktofotografie. Celý popis
Už sa nepredáva
780,49 €
Tovar od: MALL
780,49 €

Popis

Podmienky pre aktiváciu, či uplatnenie 5-ročnej záruky nájdete na tomto odkaze. Počas prvých dvoch rokov záruky (dané zo zákona) prípadnú reklamáciu možno uplatniť u predávajúceho, v ďalších rokoch potom v servisnom stredisku Tamron.

EISA 2014 Tamron

Mimoriadny objektív s 18.8× priblížením je vybavený najnovším systémom stabilizácie obrazu a vysokorýchlostným automatickým zaostrovaním s piezo motorom, čo z neho robí objektív, na ktorý sa môžete spoľahnúť, keď potrebujete zaobstarať ostré a detailné zábery od širokouhlých ohnísk až po snímky urobené teleobjektívom. Di II je objektív navrhnutý špeciálne pre použitie s digitálnymi zrkadlovkami so snímačom veľkosti APS-C. Slnečná clona je dodávaná spolu s objektívom.

Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Rozšírte svoje možnosti s vysoko výkonným zoomovým objektívom s ohniskovou vzdialenosťou už od neuveriteľných 16 mm. Možnosť využitia ultra-širokej škály ohniskových vzdialeností robí z objektívov VŠETKO V JEDNOM extrémne všestranný fotografický nástroj. Teraz Tamron nastavuje opäť úplne nový štandard v tejto kategórii s novým revolučným objektívom pre digitálne zrkadlovky s čipom APS-C a 18.8× priblížením. Jediný objektív pokrýva obrovskú ohniskovú vzdialenosť od širokých 16 mm až po 300 mm a tiež makro režim. Spája najnovšie technológie konštrukcie optiky – vrátane použitia asférických prvkov a novo vyvinutých členov s viacerými vrstvami povrchovej úpravy pre dosiahnutie jasných a ostrých snímok a to všetko vo veľmi kompaktnom tele. Vaše možnosti kreativity budú vďaka tomuto prelomovému objektívu nekonečné.

Vďaka najširšiemu ohnisku 16 mm môžete fotografovať panoramatické snímky rozsiahlych krajín rovnako tak, ako interiér. Telefoto k Vám priblíži aj tie najvzdialenejšie objekty a pre detailné snímky blízkych objektov využijete skvelé makro 1:2.9.

Pokročilý optický a technologický dizajn umožňuje dosiahnuť vysoko kvalitných snímok a kompaktných rozmerov objektívu. Objektív je zložený zo 16 prvkov uložených v 12 skupinách a obsahuje okrem iného 3 lisované asférické členy, 2 LD členy (s nízkym rozptylom) a UXR členmi (hybridné členy pre kompaktnosť objektívu). Dohromady potláčajú optické chyby, pričom viac vrstiev povrchových úprav tiež minimalizuje rozmazanosť snímok a pomôže Vám k dosiahnutiu excelentných a ostrých snímok. Telo objektívu je úžasne kompaktné vďaka využitiu pokročilých technologických postupov tých najlepších inžinierov na poli optiky.

Elegantný nový štýl. Gumový grip na voliči zoomu a ostriacom prstenci má mriežkový vzor, ktorý dodáva sofistikovaný vzhľad a strieborné označenie Tamron len zvýrazňujú elegantný a funkčný dizajn.

Odolnosť voči vlhkosti – Konštrukcia odolná voči vlhkosti zabraňuje preniknutiu vlhkosti dovnútra objektívu.

VC Unikátny systém stabilizácie obrazu – Systém optickej stabilizácie VC od spoločnosti Tamron je založený na systéme 3 cievok, kde riadiace cievky elektromagneticky aktivujú skupinu VC šošoviek kompenzujúcich otrasy prostredníctvom troch keramických guličiek. Kompenzačné šošovky sú v objektíve upevnené iba týmito guličkami, dôsledkom čoho je dosiahnutý ich plynulý pohyb bez trenia a odporu. Vďaka tomu pomáha zhotovovať stabilné zábery a vytvára dojem, ako by bol obraz doslova nalepený priamo v hľadáčiku fotoaparátu. Táto mechanická konštrukcia je jedným z tajomstiev kompaktných objektívov Tamron.

PZD (Piezo Drive) pre rýchlejšie a tichšie automatické ostrenie – Piezo Drive (PZD) je moderný piezo motor automatického zaostrovania (AF), ktorý je založený na najnovšej technológii princípe stálych vĺn. Využíva vysoko-frekvenčné napätie pre otáčanie keramických piezoelektrických elementov, čo spôsobuje rotačné otáčanie kovového hrotu rotora. Rotor preto zaostruje rýchlo, ticho a s veľkou presnosťou. Motory sú menšie, ľahšie a tiež rýchlejšie a tichšie, ako jednosmerné motory a tým sa zvyšuje výkon AF.

Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD