Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 3448378

SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G, 8GB/256GB, Green

SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G, 8GB/256GB, Green

Skladací telefón Samsung Galaxy Z Flip3. Ohybný 6,7" Dynamic AMOLED 2X 120Hz displej s rozlíšením 2640 × 1080 px, vonkajší 1,9" Super AMOLED 60 Hz displej s rozlíšením 260 × 512 px a Gorilla Glass Victus, krytie IPX8, Android 11, supervýkonný 8jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 888 s podporou siete 5G, 8 GB/256 GB, Dual SIM. Duálny ultraširokouhlý fotoaparát 12 + 12 Mpx, 10Mpx selfie kamera. Batérie s kapacitou 3300 mAh, rýchle 15W nabíjanie, reverzné dobíjanie, 10W bezdrôtové nabíjanie. NFC, čítačka odtlačkov prstov, Dolby Atmos. Celý popis
Už sa nepredáva
1 096,10 €
Tovar od: MALL
1 096,10 €

Popis


Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď skladací Samsung skladacia konštrukcia revolučný dizajn výkonný skladací telefón jedinečný dizajn skladací inteligentný telefón ohybný inteligentný telefón ohybná konštrukcia

Prvý vodeodolný skladací telefón na svete

Kompaktný smartphone nabitý špičkovou technológiou – tak by sa dal opísať Samsung Galaxy Z Flip3 5G. V zloženom stave je to vreckový displej pre všetky vaše oznámenia, po rozložení plnohodnotný smartphone so 6,7“ Infinity Flex obrazovkou a 120 Hz. Vaša obľúbená zábava sa posúva ešte o stupeň vyššie s hands-free režimom Flex, bleskurýchlym pripojením v sieti 5G a jedinečným dizajnom. A až ho opäť zaklapnete, pohodlne sa vám zmestí aj do tých najmenších vreciek.


Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Dizajnové farby aj prevedenie

Elegantný, minimalistický alebo moderný? Voľba je na vás. Spoločnosť Samsung zabalila budúcnosť do výberových farieb, ktoré podčiarknu váš vlastný štýl. Nastavte nové trendy s futuristickým dizajnom a privítajte inováciu ako súčasť bežného života.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Tesné vrecká? Nevadí!

Vo svojom zloženom stave meria Galaxy Z Flip3 5G len 4,2". Pohodlne sa vám tak vojde ako do menších vreciek, tak aj do tých príjemne veľkých, v ktorých vám potom ešte zostane miesto na veľa ďalších vecí. A navyše vám nebude vyčnievať z džínsových zadných vreciek. Jednoducho geniálne.


Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Malý displej, veľké oznámenia

Vonkajší displej je teraz priestrannejší pre všetky vaše správy, prehrávanie hudby a ovládanie fotoaparátu. Na 1,9“ obrazovke môžete pohodlne reagovať na prichádzajúce notifikácie – a stačí na ne poklepať, aby sa vám po rozložení Galaxy Z Flip3 5G zobrazila daná aplikácia. Prispôsobte si displej k obrazu svojmu, zvoľte si vlastnú farbu aj štýl a nastavte aplikácie, ku ktorým chcete mať rýchly prístup.


Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď

120 Hz pre strhujúci vizuálny zážitok

Nechajte sa očariť hodvábnou plynulosťou zábavy s obnovovacou frekvenciou 120 Hz, ktorá sa navyše inteligentne optimalizuje podľa vášho obsahu. Rozdiel spoznáte pri sledovaní obľúbených videí, scrollovaní aj každodennom používaní – 6,7“ Infinity Flex displej kopíruje každý váš pohyb pre dokonale hladký zážitok. A aby toho nebolo málo, Dynamic AMOLED 2X zaisťuje vôbec najžiarivejšie a najživšie farby v rade Galaxy Z.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď

Pripojte sa k selfie revolúcii

Nechajte telefón zavretý a vyhotovujte snímky s priateľmi pomocou zadného fotomodulu – k dispozícii máte 12 Mpx ultraširokouhlý a 12 Mpx klasický fotoaparát, s ktorými bude obstaranie nového profilového obrázku hračka. Stačí len skontrolovať náhľad na vonkajšom displeji, stlačiť bočné tlačidlo hlasitosti a umelecké dielo je na svete.


Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď


Nájdite svoj najlepší uhol

Režim Single Take teraz môžete skombinovať s režimom Flex pre tie najoriginálnejšie snímky a videá. Jednoducho si nastavte ideálny uhol Galaxy Z Flip3 5G, odstúpte a vyhotovujte originálne zábery hands-free.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď

Vreckový telefón s vreckovým statívom

Cestujte naľahko, krásu nočných miest zachytíte aj bez nechceného rozmazania či otrasov pomocou režimu Flex. Nájdite si rovný povrch, nastavte telefón ako na tripode a nechajte vzniknúť jedinečné zábery s funkciou Night Hyperlapse – alebo zapojte svoju kreativitu pri umeleckých záberoch svetla a tmy.


Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď

Verný spoločník do nepohody

Nečakaný dážď ani náročný tréning vášmu Galaxy Z Flip3 5G nijako neublíži, disponuje totiž odolnosťou voči vode IPX8. V sladkej vode vydrží až 30 minút do hĺbky 1,5 metra. Ako vôbec prvý vodeodolný skladací telefón na svete vás tak môže spoľahlivo sprevádzať v podstate kamkoľvek.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď

Dizajn, ktorý niečo vydrží

Aby sa nadčasový dizajn Galaxy Z Flip3 5G zachoval v perfektnej kvalite čo najdlhšie, vybavila ho spoločnosť Samsung hneď niekoľkými vychytávkami. Vonkajší panel sa pýši vôbec najodolnejším sklom zo série Galaxy Z Corning Gorilla Glass Victus, jeho pánt je chránený silným hliníkovým rámikom a vrstva na povrchu je vyrobená vysoko odolnou technológiou.


Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefón, vlajková loď

Silný, ale ohybný

Aj cez svoju tvrdú šupku si Galaxy Z Flip3 5G zachováva výnimočnú flexibilitu. Hlavný displej je vyrobený zo špeciálneho skla Ultra Thin Glass od spoločnosti Samsung a podporuje ho naviac ďalšia panelová vrstva a ochranná fólia zaručujúca až o 80 % väčšiu odolnosť, ako kedykoľvek predtým. Zvládne tak hravo až 200 000 zložení a ponúkne vám úctyhodnú životnosť.


Vlastnosti

  • Unikátny skladací smartphone v tvare véčka
  • Ohybný 6,7" Dynamic AMOLED 2X displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz ponúka vysoko kvalitný obraz prekreslený do posledného detailu v rozlíšení 2640 × 1080 px
  • V zavretom stave je vám k dispozícii vonkajší 1,9" Super AMOLED 60Hz displej s rozlíšením 260 × 512 px pre zobrazenie oznámenia aplikácií, hovorov alebo SMS
  • Podporuje HDR, poskytne vám tak profesionálny kontrast a kvalitu a vernosť farieb, ako v kine
  • V zloženom stave má telefón výnimočne kompaktné rozmery 72,2 × 86,4 × 17,1 mm, pohodlne sa vám tak zmestí do každého vrecka
  • Vnútorný displej kryje odolné a zároveň ultratenké sklo, vonkajší mini displej je chránený tvrdeným sklom Gorilla Glass Victus
  • Pánt udrží displej pevne roztvorený v uhle 70–110°, môžete s ním tak pohodlne pracovať aj v pootvorenom stave, mať otvorené dve okná zároveň, pohodlne písať a i.
  • Duálny ultraširokouhlý fotoaparát s rozlíšením 12 + 12 Mpx
  • Vďaka optickej stabilizácii obrazu a extrémne rýchlemu automatickému ostreniu Dual Pixel PDAF vyfotíte perfektne čisté snímky, aj keď sa vám nervozitou trasie ruka alebo nie je práve slnečný deň
  • 12 Mpx ultraširokouhlý snímač fotí v luxusnom uhle 123°
  • Natáčať môžete videá v rozlíšení až 4K pri 60 snímkach za sekundu
  • Pre fanúšikov selfíčok je prichystaná 10Mpx selfie kamera
  • Supervýkonný 5nm 8jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 888 poskytne prvotriedny výkon a podporuje mobilnú sieť 5G
  • Bleskový bezdrôtový internet zaisťuje nielen dátová sieť 5G, ale aj podpora najrýchlejšieho štandardu Wi-Fi 6
  • Telefón môžete bleskovo, bezpečne a spoľahlivo odomykať pomocou čítačky odtlačkov prstov
  • Vďaka krytiu IPX8 je telefón plne vodoodolný
  • Batéria má nadpriemernú kapacitu 3300 mAh
  • Z Flip3 podporuje rýchle 15 W nabíjanie a pohodlné 10W bezdrôtové nabíjanie
  • Pomocou bezdrôtového reverzného dobíjania funguje ako powerbanka a dobíja iné zariadenia (napr. slúchadlá Galaxy Buds)
  • Vďaka NFC môžete platobnú kartu nechať doma
  • Operačný systém Android 11 ponúka maximálne intuitívne a pohodlné ovládanie aj rad inteligentných funkcií
  • 2 stereo reproduktory s technológiou Dolby Atmos prináša skvelý zvuk
  • Bluetooth 5.0

Technické parametre

Uhlopriečka hlavného displeja 6,7"
Rozlíšenie hlavného displeja 2640×1080 px
Technológia hlavného displeja Dynamic AMOLED 2X 120Hz
Uhlopriečka vonjkajšieho displeja 1,9"
Rozlíšenie vonkajšieho displeja 260×512 px
Technológia vonkajšieho displeja Super AMOLED 60Hz
Operačný systém Android 11
Procesor Qualcomm Snapdragon 888
Počet jadier procesora 8
Operačná pamäť / RAM 8 GB
Interná pamäť / ROM 256 GB
Kapacita batérie 3300 mAh
DualSim Áno (nano + eSIM)
Slot na pamäťové karty Nie
Snímač odtlačkov prstov Áno (na boku)
Rozlíšenie fotoaparátu 12 + 12 (ultraširokouhlý) Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 10 Mpx
Konštrukcia telefónu Skladacia
Farba Zelená
Rozmery (otvorený) 72,2 × 166 × 7,3 mm
Rozmery (zatvorený) 72,2 × 86,4 × 17,1 mm
Hmotnosť 183 g
Podpora siete 5G, 4G LTE, 3G, 2G
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Verzia Bluetooth 5.0
Navigačné systémy GPS, A-GPS, Glonass, Galileo
NFC Áno
Krytie IPX8
3,5 mm jack Nie
Konektory USB-C