Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1415948

SAMSUNG Galaxy Note10+, 12GB/512GB, Aura Glow

SAMSUNG Galaxy Note10+, 12GB/512GB, Aura Glow

Nechajte sa uniesť dokonalosťou nového Galaxy Note10+. Telefón, ktorý nepozná hranice. Jedinečný dizajn, spoľahlivý výkon, certifikácia vodeodolnosti IP68 a oveľa viac. Vychutnajte si pohľad na dychberúci Dynamic AMOLED displej, ktorý navyše eliminuje vyžarovanie modrého svetla, a chráni tak váš zrak. Doprajte si to najlepšie s Galaxy Note10+ od spoločnosti Samsung. Celý popis
Už sa nepredáva
1 090 €
Tovar od: MALL
1 090 €

Popis

Krásny dizajn, spoľahlivý výkon

Nechajte sa uniesť dokonalosťou nového Galaxy Note10+. Telefón, ktorý nepozná hranice. Jedinečný dizajn, spoľahlivý výkon, certifikácia vodeodolnosti IP68 a oveľa viac. Vychutnajte si pohľad na dychberúci Dynamic AMOLED displej, ktorý navyše eliminuje vyžarovanie modrého svetla, a chráni tak váš zrak. Doprajte si to najlepšie s Galaxy Note10+ od spoločnosti Samsung.


Písanie na novej úrovni

Inšpirácia nečaká na správny okamih. Zapisujte svoje nápady a myšlienky, kedykoľvek a kdekoľvek vás napadne. Galaxy Note10+ sa novo pýši praktickou funkciou, ktorá prevedie váš rukopis na digitálny text. Ten môžete následne kopírovať a zdieľať so svojimi priateľmi. Vďaka tejto prelomovej technológii budete o krok napred a žiadna myšlienka sa vám už nestratí.


Neobyčajné pero

Pero S Pen posunula spoločnosť Samsung na novú úroveň používania. Pýši sa dlhšou výdržou a praktickou možnosťou ovládať telefón pomocou gest. Prehrávajte videá, prechádzajte prezentácie a oveľa viac, bez toho aby ste museli siahnuť po svojom Note10+. Pero si zachováva možnosť používať smartphone prostredníctvom Bluetooth a tlačidla na S Pen.


Celý deň pri vás

Tvoríte, pracujete, bavíte sa a zrazu vášmu telefónu dôjde energia? To sa vám so Samsung Galaxy Note10+ nestane. Disponuje totiž 4 300mAh batériou, ktorá s vami udrží svižný krok po celý deň.


Foťte ako profesionál

Špičkové fotoaparáty Galaxy Note10+ si zamilujete hneď po vytvorení prvej snímky. O bezkonkurenčné panorámy sa postará 16Mpx ultraširokouhlý a 12Mpx širokouhlý fotoaparát. Ani fotografovanie na hony vzdialených objektov nie je pre smartphone od spoločnosti Samsung žiadny problém – využite 12Mpx fotoaparát s teleobjektívom. S pokročilými fotoaparátmi telefónu Galaxy Note môžete vytvárať skvelé snímky vo dne aj v noci. Vďaka variabilnej clone so svetelnosťou f/1,5 a f/2,4 vytvoríte špičkové fotky aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Tmavé či slnkom zaliate scény vám už nezataja jediný detail. A ak ste milovníkmi nočného fotografovania, oceníte špeciálny nočný režim, ktorým je Galaxy Note10+ vybavený. Smartphone navyše myslí aj na vaše autoportréty, a preto je vybavený 10Mpx selfie fotoaparátom.


Video, alebo realita?

S Galaxy Note10+ budete vytvárať pôsobivé snímky, ale aj dychberúce videá. Bokeh efekt už nie je iba záležitosťou fotografií. Vytvárajte videá s bokeh efektom v reálnom čase a nechajte originálne vyniknúť objekt vášho natáčania. K perfektnému výsledku prispeje aj funkcia Zoom-In mikrofón. Pri priblížení vo videu sa hlasitosť zvuku zintenzívni a naopak pri oddialení je zvuk jemnejšia. Vďaka tomu vás výsledné video dokonale vtiahne do deja. Celkový zážitok naviac podčiarknu hlboké farebné tóny a detaily vo 4K UHD a o vyvážený kontrast v každej scéne sa zase postará technológia HDR10 +.


Telefón a PC v dokonalej súhre

Synchronizujte Galaxy Note10+ s operačným systémom Windows vo vašom počítači a majte dokonalý prehľad o všetkom, čo sa práve deje. V okamihu uvidíte na obrazovke PC vaše fotografie, správy alebo notifikácie. Využite praktickú funkciu zrkadlenia obrazovky pri práci na PC a zároveň majte prehľad o svojom Galaxy Note10+. V prípade, že potrebujete pre svoju prácu väčšiu obrazovku, ale zároveň chcete zostať v prostredí telefónu, siahnite po Samsung DeX USB kábly.


Stvorený pre hráčov

Vaše obľúbené hry získavajú s Samsung Galaxy Note10+ novú úroveň zážitku. Spoľahnite sa na jeho vysoký herný výkon bez zasekávania vďaka špičkovému procesoru a efektívnemu chladeniu výparníkovou komorou. Inteligentný procesor a vysoká kapacita RAM sa postarajú o prednahranie aplikácií do pamäte, vďaka čomu sa následne bleskovo spustí a vy sa môžete ihneď vydať za herným dobrodružstvom. Zážitok navyše umocní dychberúci Infinity-O displej a pokročilá technológia priestorového zvuku Dolby Atmos.


Hudobná show u vás doma

Či už ste milovníkmi akéhokoľvek hudobného žánru, kvalitné vstavané reproduktory v kombinácii s trojrozmerným zvukom Dolby Atmos sa postarajú o precízne vyznenie každého tónu. S Galaxy Note10+ budete zažívať pocit živých koncertov každý deň – so slúchadlami aj bez nich. Priestorový zvuk prepožičia novú úroveň zábavy tiež filmom a hrám.


O svoje dáta sa báť nemusíte

Sofistikovaná technológia ultrazvukovej čítačky odtlačkov prstov v displeji otvorí bránu do sveta zábavy iba vám. Rozpoznanie tváre, heslo, znak či PIN sú ďalšie možné metódy zabezpečenia vášho Note10+. Bezpečnostná platforma Samsung Knox navyše chráni smartphone na niekoľkých úrovniach. Obzvlášť citlivé dáta môžete uložiť do Zabezpečenej zložky, ktorú zapečatíte vybranou metódou ochrany.



Technické parametre

Uhlopriečka v palcoch 6,8 "
Rozlíšenie displeja 3040×1440 px
Technológia displeja AMOLED
Operačný systém Android 9.0
Procesor Exynos 9825
Počet jadier procesora 8
Frekvencia procesora 2 × 2,73 GHz; 2× 2,4 GHz; 4 × 1,95 GHz
Operačná pamäť / RAM 12 GB
Interná pamäť / ROM 512 GB
Kapacita batérie 4300 mAh
Bezdrôtové nabíjanie Áno
DualSim Áno (nano + nano)
Slot na pamäťové karty Áno (hybridný)
Typ pamäťovej karty MicroSD (až 1 TB)
Čítačka odtlačkov prstov Áno
Odomykanie tvárou Áno
Rozlíšenie fotoaparátu 16 Mpx (ultraširokouhlý) + 12 Mpx + 12 Mpx (teleobjektív)
Rozlíšenie prednej kamery 10 Mpx
Konštrukcia telefónu dotykový
Krytie telefónu IP68
Výška 162,3 mm
Šírka 77,1 mm
Hĺbka 7,9 mm
Hmotnosť 198 g
Podpora siete 4G LTE CAT 20
WiFi Áno
Bluetooth Áno
GPS Áno
Senzory akcelerometer, barometer, gyroskop, geomagnetický senzor, Hallov senzor, snímač tepu, RGB svetelný senzor, senzor priblíženia
NFC Áno
3,5 mm jack Nie
Konektory USB-C