SAMSUNG MC28H5015AK/EO

SAMSUNG MC28H5015AK/EO

Voľne stojaca mikrovlnná rúra s objemom 28 litrov ponúka 6 stupňov výkonu. Multifunkčná rúra Samsung MC28H5015AK/EO s výkonným grilom je tvorená keramickým smaltovaným povrchom pre ľahké čistenie a údržbu. Medzi praktickými programy, ktoré rúra ponúka, nájdeme napríklad program na jogurt a cesto. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
Tovar od predajcu MALL
179,90 €
Vrátane RP a DPH

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
25.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 738565

Recenzie (0)

Bohuslav K.
27.11.2021
Overený nákup
je super ,jsem moc spokojen.
David P.
13.10.2021
Overený nákup
S mikrovlnou troubou jsem nadmíru spokojen, je nutno jen upozornit na hloubku a váhu trouby, zabere určitě více místa.
Marko H.
15.9.2021
Overený nákup
Výborná. Veľká, priestranná, dá sa ohriať jedlo aj na 2 veľkých tanieroch súčasne. Ohrieva veľmi dobre, rovnomerne...Modré osvetlenie je tak silné, že večer nie je potrebné na krátke navštívenie kuchyne zapínať riadne svetlo. Je tichšia, koniec ohriatia jedlá oznámí jemné 3pípnutie, po asi 2 minútkach ak jedlo nevyberiete, pripomenie znova. Má veľa funkcii, ktoré v podstate ani nevyužijem, nap. grilovanie. Lahodí aj oku, design je veľmi vydarený. Odporúčam.
Autor si prial zostať v anonymite
13.3.2021
Heureka recenzia
Univerzálnost, kvalitní provedení, design
Autor si prial zostať v anonymite
16.12.2020
Heureka recenzia
Trouba splnila mé očekávání.Snadné ovládání,hodně možností využití.a pěkná i vzhledově.Zatím naprostá spokojenost.
Nic jsem zatím neobjevila.Snad jen,že mohl být součástí vybavení pečící talíř.
Eva O.
5.12.2020
Overený nákup
S mikrovlnkou jsem maximálné spokojená.Je vzhledově velmi pěkná,má mnoho funkcí,které se postupně učím ovládat.Ovládání podle návodu zvládám velmi dobře i když už jsem starší ročník.Jsem s koupí velmi spokojená.
Autor si prial zostať v anonymite
1.4.2021
Overený nákup
Maximální spokojenost. Uživatelsky velmi dobře vymyšlený výrobek. Kvalita a design.
Věra Š.
24.2.2020
Overený nákup
Velice dobrá mikrovlnka. Pěkně vypadá.
Autor si prial zostať v anonymite
21.1.2020
Heureka recenzia
Dvirka
vladislav d.
6.2.2019
Overený nákup
5+