Levenhuk LabZZ M101 Lime

Levenhuk LabZZ M101 Lime

Detský mikroskop s až 640 × zväčšením a vstavaným spodným LED osvetlením. Súčasťou je aj experimentálna súprava pre prvé pokusy s pozorovaním dejov v mikrosvete. Celý popis

Farba

default
default
default
default
default
37,90 €
Vrátane RP a DPH
26,90 €
-29%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
2.12.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1063260001

Recenzie (0)

Zuzana L.
23.11.2020
Overený nákup
Dárek,tak nevím.
Martin S.
11.1.2020
Overený nákup
Za tú cenu primerané.
Radomir S.
3.4.2021
Overený nákup
Poměr cena/výkon slušný
Chybí krycí sklíčka , raději bych si připlatil a měl je v této sadě , alespoň 10 ks
Autor si prial zostať v anonymite
4.3.2021
Heureka recenzia
Zajímavá věc pro děti i dospělé Namíří pozornost správným směrem Celkem pěkně se to drží i ovládá Použité LED osvětlení svítí pěkně, a vzorky tak mají dobrý kontrast
Ze začátku je těžké přijít na to, jak se to ovládá (kde použít sílu) Sklíčka se vzorky jsou popsána anglicky Trefit to, aby tam člověk něco viděl, chce cvik Průhledný design, kdy člověk vidí "střeva" …
Barbora N.
29.12.2020
Overený nákup
Měli jsme strach, zda bude výrobek dostatečně kvalitní, ale s čistým srdcem můžeme doporučit. Funguje výborně, vzorky, které jsou součástí, super, dostatek vybaveni i pro naše vlastní zkoumání. Pro syna plné dostačující!
Kateřina M.
9.12.2020
Overený nákup
Dá se ale nebyl podle mých představ.
Mariana L.
3.12.2020
Overený nákup
Pekný, praktický, pre školákov ideálny
Janka D.
18.7.2020
Overený nákup
Vôbec nefunguje. Dáme vzorku (akúkoľvek) a vidíme akorát trápne svetielko. Určite ho vrátime!!! NEODPORÚČAM VÔBEC!!!
Katarína K.
4.4.2020
Overený nákup
vyhodene peniaze, od mikroskopu to ma na mile daleko, aj od detskeho...
Autor si prial zostať v anonymite
11.1.2021
Overený nákup
Spokojnosť
Autor si prial zostať v anonymite
27.11.2020
Heureka recenzia
Snadno ovladatelný Hezký obraz i zvětšení Víc než hračka
nejsou krycí skla v experimentální sadě
Jana P.
26.1.2020
Overený nákup
Vnučka velmi spokojenoa
Dana V.
16.1.2020
Overený nákup
spokojenost
Petr Š.
10.1.2020
Overený nákup
Bohužel v sadě doplňků chybí krycí sklíčka, takže nelze vytvářet vlastní vzorky bez jejich doplnění. Jinak se zdá, že funguje dobře
Eva J.
10.1.2020
Overený nákup
Super zábavka pre deti, ktoré radi skúmajú svet. Ale aj dospelí sa zahrali :) Pekne zväčšuje, viditeľné aj chlpy na nohe muchy. A za dobrú cenu. Odporúčam :)