EMOS E5005

EMOS E5005

Radom funkcií vybavená meteostanica Emos má široký rozsah merania vnútornej a vonkajšej teploty, je vybavená vlhkomerom a barometrom, zobrazuje fázy mesiaca a predpovedá počasie. Čas je riadený signálom DCF, nechýba ani dátum a budík s možnosťou nastavenia 2 budiacich časov. Stanicu je možné napájať sieťovým adaptérom, ktorý je súčasťou balenia. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
Tovar od predajcu MALL
61,23 €
Vrátane DPH
29,90 €
-51%

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
25.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1067100

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
30.3.2021
Heureka recenzia
Vše OK --
Lenka B.
5.1.2021
Overený nákup
Přehledný, velký naprostá spokojenost
Velké číslice
Petra N.
13.1.2020
Overený nákup
Paráda, spokojenost
Autor si prial zostať v anonymite
31.12.2021
Overený nákup
Meteostanice je pěkná, písmena/čísla dost velká, displej přehledný.
Hledali jsme produkt s barometrem a možností nabíjení přes kabel, nikoli jen baterie, jako jedna z mála splňovala oboje.
Ač jde o český výrobek, nemá mezi volitelnými jazyky (např. pro názvy dnů a měsíců) češtinu.
Když se dá do stojánku, nakloní se a sníží se tím světelná ostrost. Nakonec jsem raději přidělali na zeď.
Automatické radiové nastavení data a času ani na pět pokusů nefungovalo, museli jsme nastavit ručně.
Hana Vykydalová V.
16.12.2021
Overený nákup
Všechny hodnoty stanice ukazuje dobře, pouze vnitřni teplotu o necely jeden stupeň méně. Ale ssi je to v toleranci uvedené výrobcem.
Autor si prial zostať v anonymite
17.10.2021
Overený nákup
Displej dobre citatelny a podsvieteny. Cidlo nie je urcene do exterieru. Len sonda spojena kablom. Ext. meranie teploty pomerne presne, v interieri odchylka cca 1 stupen. Celkove hodnotenie velmi dobre.
Štefan K.
7.5.2021
Overený nákup
Pekný dizajn meteostanice s prehľadným displejom, avšak s chybovými ukazovateľmi vonkajšej vlhkosti a vnútornej teploty.
Robert P.
12.3.2021
Overený nákup
S meteostaniciu som zatiaľ spokojný. Zatiaľ ju používam ale len krátko
Je to český výrobok, ale nápisy dní sú len v iných jazykoch
Zdeněk P.
6.1.2021
Overený nákup
velmi dobré
Autor si prial zostať v anonymite
21.12.2020
Overený nákup
Vcelku OK, nie uplne presne meranie, teplotu ukazuje cca o 1 stupen viac ako realna, rovnako vlhkost o 5% vyssia. Vyhoda display a napajanie aj zo siete..
Display
Napajanie zo siete
Nepresne meranie teploty a vlhkosti
Bohuslav P.
2.11.2020
Overený nákup
Dostatečná velikost,přehledný display,dostatek funkcí-spokojenost
Autor si prial zostať v anonymite
26.10.2020
Heureka recenzia
velký dosah
Pavel Š.
12.10.2020
Overený nákup
Super přístroj vše funguje prostě ho musíš mít doma
Michal C.
29.8.2020
Overený nákup
nemyslim si ze ukazuje spravnu teplotu, odchylka cca 4 stupne
Miloš M.
2.4.2020
Overený nákup
výborně čitelný