Nainštalujte si aplikáciu a získajte kupón 10 € na prvý nákup
10× viac produktov za najlepšie ceny

TCL 43P715

TCL 43P715

Darček SledovanieTV na 6 mesiacov v hodnote 66 € na 4 zariadení. Postup registrácie TU.
Televízia ANDROID SMART s rozlíšením 4K Ultra HD (3840×2160) s uhlopriečkou 108 cm (43 "), Direct LED, Micro Dimming Pro, HDR10 / HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Skylink FastScan, WiFi, Bluetooth, LAN, DLNA, Chromecast, T-Cast, HbbTV, ovládání hlasem, Netflix, Amazon Prime, HBO GO, Google Assistant, hotelový mód, Dolby AC-4. Rozhranie: 2× HDMI (ARC, CEC), 1× USB, LAN, slúchadlový výstup, optický audio výstup.
Celý popis
Už sa nepredáva
299 €
Tovar od: MALL
299 €

Popis

TCL P715: Prémiový výkon i vzhľad

TCL P715 už na prvý pohľad vyčnieva z radu. Naozaj široké množstvo využitia a aplikácií sa skrýva v jej ultra tenkom tele s bezrámčekovým dizajnom s kovovými prvkami, ktoré pôsobia naozaj elegantne a luxusne. Obrazom vo svojej kategórii nasadzuje latku veľmi vysoko s podporou 4K HDR s vysokým rozsahom kontrastu, jasu a širokou paletou reprodukovaných farieb. Vďaka SMART HDR vytvorí HDR efekt aj u bežných SDR zdrojov a HDR zdroje ďalej kvalitatívne dynamicky vylepšuje. Android TV v nej zabezpečuje veľa zábavy vďaka aplikáciám z Obchodu Play. Môžete zdieľať aj obsah z mobilných zariadení pomocou vstavaného Chromecastu či použiť komplexnú aplikáciu T-Cast. Pre ľahké vyhľadávanie informácií a obsahu pomocou vášho hlasu vám P715 ponúka vstavané Hands-free ovládanie. Postará sa vďaka funkciám Google Assistant a Hands-free o ľahký a komfortný prístup k obľúbenému obsahu, ktorého ponúkne neuveriteľne veľké množstvo z Obchodu Play. 4K teda u nej neznačí len rozlíšenie, ale 4K tu znamená: Krása, Kvalita, Komfort a Kvantá zábavy.
TCL TCL

4K HDR: obraz blízky realite vďaka zdokonalenému kontrastu, jasu a bohatšej palete farieb

S pojmom HDR alebo High Dynamic Range sa poslednou dobou stretávame veľmi často vo svete vysokej kvality obsahu a vo svete dnešných moderných obrazoviek. HDR je štandard v rámci Ultra HD kvality. Vyššia kvalita obrazu je daná nielen vyšším rozlíšením v podobe vyššieho počtu obrazových bodov – čiže pixelov (4K alebo 8K) – ale primárne ich vyššou kvalitou v spojení s vyšším rozsahom kontrastu a jasu a schopnosťou reprodukovať viac farieb a odtieňov. Obraz dostáva potom lepšiu hĺbku, tmavé scény sú lepšie prekreslené a vo svetlých sú lepšie rozoznateľné objekty na svetlých pozadiach. Celkovo HDR obraz prináša lepšiu hĺbku, živosť a viac detailov.
TCL TCL

SMART HDR – prevod SDR do HDR a pozdvihnutie samotného HDR na vyššiu úroveň

S HDR obsahom sa dnes stretávame čoraz častejšie. Je to veľký krok vpred pre kvalitu. Nachádzame ho v platformách Netflix, YouTube, Amazon, na UltraHD diskoch a všeobecne v kinematografii, taktiež aj v hrách. Stále je však okolo nás veľa obsahu v SDR – Štandardnom Dynamickom Rozsahu. Napríklad Blu-Ray, DVD, či bežné TV vysielanie. Funkcia Smart HDR sa stará o prevod SDR do HDR, kedy divákom umožňuje aj v SDR obsahu využiť lepších kontrastných a jasových rozsahov a širšie palety farieb, čo sú prvky, ktoré by inak hľadali iba u HDR obsahu. Samotný HDR obsah je vďaka funkcii SMART HDR pozdvihnutý na vyššiu kvalitu tak, aby dodal ešte viac detailov. Umelá inteligencia (AI) rozpozná potreby každej scény a dynamicky prispôsobuje úrovne kontrastu, jasu a farieb. Vďaka tomu divák uvidí prekreslenejšie tmavé scény a výborne definované objekty vo svetlých scénach.
TCL TCL

Micro Dimming: Precíznejšie práca s kontrastom a jasom

Micro Dimming upravuje kontrast a smeruje v obraze jas tam, kam treba. Obraz je pre prácu Micro Dimming-u rozdelený do zhruba stovky sektorov – zón, ktoré jas a kontrast upravujú tak, aby vznikla výraznejšia hĺbka obrazu a najmä v tmavých scénach zostala čierna stále čiernou, ale zároveň boli výrazné jasné časti scény. Túto funkciu ocenia najmä filmoví diváci, ktorí sledujú svoje obľúbené filmy večer pri nízkom osvetlení alebo v tme.
TCL TCL

Android TV: zábava bez hraníc

Obchod Play je hlavným zdrojom aplikácií pre Android TV a ponúkne ich naozaj veľa. Užívatelia v ňom nájdu nielen aplikácie, hry, ale aj mnoho obsahu na sledovanie. Čo sa týka hrania, tak to si môžete spríjemniť pomocou pripojenia Bluetooth gamepadu, prípadne hrať len s pribaleným TV ovládačom. Android TV zvláda na výbornú aj prehrávanie multimédií, keď najmä aplikácie KODI a VLC ponúkajú široké možnosti. Pokročilejší používatelia môžu inštalovať aplikácie aj z .apk súborov. V Android TV nájdete rovno vstavaný ako Chromecast pre zdieľanie obsahu z mobilných zariadení a počítačov, tak aj vstavaný Google Asistent, ktorý vám vďaka vášmu hlasu ponúkne pomoc v mnohých veciach a ukáže obrovské spektrum možností. Hľadať pomocou hlasu môžete aj slovensky alebo česky vaše obľúbené videá na YouTube. Je to komfortné a ľahké. Najmä u TCL P715, ktorá prichádza rovno s vstavaným mikrofónom – funkciou Hands-free a tak šikovný Bluetooth ovládač pre hlasové funkcie nie je nevyhnutné dokupovať.

*Asistent Google nie je v určitých krajinách a jazykoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie k internetu. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé na službe, zariadení a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach.
TCL TCL

Ako sa do P715 volá, tak sa z P715 ozýva

TCL P715 so sebou prináša veľmi komfortnú funkciu – hlasové ovládanie. Môžete si povedať: „Hlasové ovládanie predsa podporuje každá Android TV, tak čo je na tom také zvláštne?“ TCL P715 prichádza totiž s mikrofónom priamo vstavaným v TV a umožní vašim rukám pokoj a slobodu, zatiaľ čo hlasom vyhľadávate. Podľa jazyku, do ktorého je TV nastavená, sa ponúkajú rôzne možnosti. Pri vybraných jazykoch môžete vysloviť „OK Google“ a TV vám začne načúvať. Ďalej sa môžete pýtať na čokoľvek či zadávať rôzne hlasové povely. Ak jazyk nastavenia nepodporuje príkaz „OK Google“ k aktivácii počúvania, tak len klikne na ikonu mikrofónu v ľavom hornom rohu Android TV domácej obrazovky a TV začne načúvať. Hlasové vyhľadávanie je veľmi obľúbené a to aj medzi tými najmladšími divákmi, ktorí môžu vyhľadať ich obľúbené videá a rozprávky a nemusia k tomu vedieť ani abecedu či písmenká, ktoré by inak museli potvrdzovať jedno po druhom na virtuálnej klávesnici. Môžu tak napríklad povedať „Včielka Maja YouTube“ a sledovať. Pekne slovensky či česky. Môžete sa pýtať aj napríklad na predpoveď počasia – „Aké počasie bude zajtra v Martine?“

*Hands-free hlasové ovládanie a príkaz „OK Google“ sú dostupné len v určitých krajinách a jazykoch. Vyžaduje pripojenie k internetu. Pripojenie k internetu môže vyžadovať dodatočné poplatky. Dostupnosť a výkon závisí na zariadení, službách a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách.
TCL TCL

Nestraťte sa v šikovnom svete vďaka Google Assistant

Pýtajte sa TV čokoľvek. Zadajte príkazy a úlohy. Google Asistent je asistenčná služba fungujúca na princípe hlasu, ktorá vám zodpovie obrovské množstvo otázok a splní vami dané príkazy. TCL P715 pridáva navyše k tejto funkcii ešte funkciu Hands-free so vstavaným mikrofónom pre ešte jednoduchšie ovládanie.

Klaďte TV otázky. Zadajte úlohy. Ovládajte chytrú domácnosť s Google Home.

*Google Asistent nie je dostupný vo vybraných jazykoch a krajinách. Google asistent vyžaduje pripojenie k internetu / mobilným dátam. Môžu byť účtované ďalšie poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisia od služby, zariadenia a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach.

Hlasový asistent Amazon Alexa*

Hlasový asistent Amazon Alexa je pripravený asistovať vám v šikovnom prostredí. Na váš príkaz vám môže prehrať obsah, zapnúť správy či predpoveď počasia alebo kontrolovať a ovládať smart prvky vo vašom šikovnom domove a veľa ďalšieho.

*Kompatibilita s Amazon Alexa vám umožňuje používať vaše Amazon Alexa zariadenia, vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpený samostatne), na ovládanie vášho televízora. Služba nemusí byť vo všetkých krajinách a regiónoch dostupná.
TCL TCL

Doprajte si vysokú kvalitu 4K HDR z Netflix

Netflix je svetový fenomén v oblasti streamingu videa. Je to kľúčový hráč na poli ponuky obsahu a ponúka nový pohľad na kinematografiu. Na našom území naberá na popularite vďaka vypočutiu potrieb miestnych divákov – ku svojej atraktívnej ponuke titulov pridáva aj lokalizovanej titulky či dabing. S vašou novou P715 si ho môžete vychutnať v podobe vysokej kvality 4K Ultra HD s podporou HDR *. Vyskúšajte si Netflix na mesiac zadarmo.
TCL TCL

YOUTUBE vo vysokej 4K HDR kvalite a zadarmo

Vychutnajte si s TCL P715 zobrazovanie videí vo vysokej kvalite 4K HDR na YouTube. Je to zadarmo a každý si tak môže dopriať úžasný zážitok zo živého HDR obrazu bohatého na detaily. Dokonca s P715 môžete vaše obľúbené videá vyhľadávať hlasom vďaka vstavanému mikrofónu. Navyše môžete použiť na vyhľadávanie aj slovenčinu alebo češtinu. Prípadne z mobilných zariadení či z počítačov premietať YouTube videá do TV pomocou Chromecast / T-Cast. Zamilujte si zadarmo vysokú kvalitu 4K HDR.
TCL TCL

Obsah vo vysokej kvalite na Amazon Prime Video

Amazon so svojou službou Prime Video je ďalším veľkým hráčom na poli streamingu a poskytovania obsahu. U nás reflektuje potreby a dopyt divákov a pridáva k titulom titulky aj dabing. Je vskutku na čo pozerať.
TCL TCL

Dizajn TCL P715 je naozaj reprezentatívny

Tak ako TCL je prémiovým partnerom českej futbalovej reprezentácie, ako aj model P715 z dielne TCL je reprezentatívna po stránke dizajnu vďaka tenkému prevedeniu, bezrámčekovému dizajnu a použitia prémiových kovových materiálov. Tento dizajn kombinuje eleganciu a praktickosť a hodí sa skrátka všade, či už na nábytok, tak i na zavesenie na stenu pomocou bežne dostupných držiakov rôznych prevedení.
TCL TCL

Technický popis

Obrazovka/displej

  • Uhlopriečka: 108 cm (43")
  • Rozlíšenie: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
  • Typ podsvietenia: Direct LED + Micro Dimming Pro
  • Ďalšie vlastnosti: Vysoký dynamický rozsah HDR (HDR10 / HLG), UHD Super Resolution Upscaling

TV tuner

  • Digitálny pozemný DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (H.265 / HEVC)
  • Digitálny káblový DVB-C (MPEG-2/4)
  • Digitálny satelitný DVB-S a DVB-S2

Všeobecné parametre

  • Menu: Čeština a ďalších 26 európskych jazykov
  • Možnosť montáže na stenu: áno (držiak musí podporovať VESA 200 × 200 mm)

Multimédiá a zaujímavé funkcie

  • Smart TV s operačným systémom Android 9
  • Hybridné vysielanie HbbTV 2.0
  • Prehrávanie dát z domácej siete DLNA
  • Elektronický programový sprievodca EPG
  • USB prehrávač
    • Foto, video, audio
  • Netflix, YouTube, HBO GO, Voyo, Amazon Prime, SledovaniTV.cz, Lepší TV, Steam Link, Google Play (predplatné nie je súčasťou balenia)
  • WiFi
  • Bluetooth
  • LAN
  • Hlasové ovládanie
  • Integrovaný Google Assistant
  • Internetový prehliadač
  • Chromecast a T-Cast
  • Herný mód
  • Podpora titulkov
  • Automatické vyhľadávanie kanálov
  • Teletext

Zvuk

  • Výkon: 2× 10 W
  • Dolby AC4
  • Dolby Audio
  • Ekvalizér

Obsah balenia a rozmery

  • Dodávané príslušenstvo:
Rozmery balenia (Š x V x H): 114,5 × 66,5 × 13,3 cm (10,4 kg)