Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Dĺžka čepele
Typ noža
Materiál rukoväte
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×ZnačkaBerndorf-Sandrik
Nôž na chlieb má dlhú, silnú, vrúbkovanú čepeľ. Ľahko prereže tvrdú chlebovú kôrku. Krájať s ním môžete chlieb, pečivo, croissanty bez zbytočných omrviniek. Rad Profi-Line sa pýši čepeľou, ktorá je zakalená na tvrdosť 55 Rockwell.
môžete mať DNES
Nôž na zeleninu Berndorf-Sandrik má krátku, elastickú čepeľ a padne veľmi dobre do ruky. Rad Profi-Line sa pýši čepeľou, ktorá je zakalená na tvrdosť 55 Rockwell. Nože na zeleninu sa hodia k očisteniu a príprave zeleniny, húb a šalátov.
môžete mať DNES
Kuchársky nôž sa nestratí v žiadnej kuchyni. Chrbát a brit sú ľahko prehnuté a zužujú sa do špičky, vďaka tomu má naozaj všestranné využitie. Sú nepostrádateľným pomocníkom každého kuchára.
môžete mať DNES
Nerezová vidlica na mäso od luxusnej značky Berndorf-Sandrik je rozhodne kvalitným výrobkom, ktorý by mal byť vo vašej kuchyni. Vidlica má nerezovú čepeľ dlhú dvadsať centimetrov.
môžete mať DNES
Nôž Santoku je určený pre milovníkov ázijskej kuchyne. Tvar noža Santoku je odvodený od tvarov japonských nožov. Santoku si hravo poradí s krájaním a sekaním mäsa, rýb a zeleniny. Rad Profi-Line sa pýši čepeľou, ktorá je zakalená na tvrdosť 55 Rockwell.
môžete mať 25.04