Scheppach HC 53 DC

Scheppach HC 53 DC

Olejový kompresor s tlakom 10 barov na profesionálne použitie. Plniace množstvo je 272 l / min. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
347 €
Vrátane RP a DPH
329,90 €

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
28.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 717803

Recenzie (0)

Petr V.
13.1.2020
Overený nákup
Prodali mě použité zboží hnus
Aleš V.
22.2.2020
Overený nákup
Nespokojen s dodaným zbožím. Zakoupeno nové zboží s rozsáhlou korozí žeber válců!!!
Roman B.
24.4.2020
Overený nákup
OK
Ivan N.
25.11.2015
Overený nákup
Kompresor je v celku v pohode, akurát zamrzí absencia odľučovača vody na výstupe a tiež mohol výrobca pribaliť aspoň štartovaciu dávku oleja .
Autor si prial zostať v anonymite
17.12.2021
Heureka recenzia
Je to dárek a ještě nebyl předán
Autor si prial zostať v anonymite
15.11.2021
Overený nákup
Odporúčam
Jakub G.
13.11.2021
Overený nákup
Kompresor funguje dle představ, vyšší tlak 10 bar je reálně max. 9 bar. Je to ale celkem obvyklé. Plasty pro krytí válců motoru při sepnutí drnčí a klepou se. Kompresor lze celkem snadno přesunovat. Vývod má 2 rychlospojky jednu na max tlak ( 9 bar) a druhá má regulovatelný tlak. Při tlaku cca 6,5 bar kompresor spíná. Hluk je znatelný ale srovnatelný s hlukem jiných kompresorů. Za mě výkonnější kompresor za rozumnou cenu.
Mobilita
Dostatečný výkon pro běžné práce
Vyšší tlak než klasické kompresory s max 8 bar
Odlučovač vody lze namontovat jen stěží - rychlospojky jsou nízko posazené.
Kolečka mají velkou vůli
Upřednostnil bych výpustný ventil s kohoutem namísto zátky
Petr B.
23.8.2021
Overený nákup
Kompresor pracuje skvěle, stálý výkon i po odčerpání vzduchu z nádrže. Pevná konstrukce. Poměr kvalita cena....70/30
František V.
19.6.2021
Overený nákup
Zatím dobrý, na hodnocení je příliš brzo. Kompresor mám asi 3 týdny při malém vytížení. Určitě jsem ale rád za těch 10 atm.!
Miroslav K.
26.9.2020
Overený nákup
Jsem max spokojen, rychlý, hlučnost je snesitelná, těsnost dobrá.
Roman W.
25.3.2020
Overený nákup
Zatim použit jen krátce, ale v pohodě jen trochu hlučnější. Rychle se natlakuje a vše zatím funguje tak jak má. Byl včetně oleje, který už byl nalitý, což mne překvapilo.
Branislav K.
10.3.2020
Overený nákup
dobrý pomer cena-výkon
Lukáš H.
19.1.2020
Overený nákup
Zatím spokojenost s výrobkem.
Oldřich Z.
24.1.2020
Overený nákup
Šlape jak má
Matej O.
4.12.2019
Overený nákup
Maximálna spokojnosť.