Street Surfing Urban XPR Air False Alarm

Street Surfing Urban XPR Air False Alarm

Skladacia cestná kolobežka ideálna pre cestovanie po meste. Street Surfing Urban XPR Air False Alarm vyniká rýchlym a pohodlným systémom skladania a vďaka svojej nízkej hmotnosti je veľmi prenosná. Disponuje 20 cm veľkými nafukovacími kolieskami, ktoré zaisťujú vysokú úroveň komfortu aj pri jazde cez drobné nerovnosti. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
104,99 €
Vrátane DPH
89,70 €

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
27.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1296126

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
11.7.2021
Heureka recenzia
Lehká a přitom bytelná vhodná pro děti i dospělé
Autor si prial zostať v anonymite
14.5.2021
Overený nákup
rám koloběžky působí poměrně bytelně, brzda je ale navržená na užší (plná) kola levnějšího modelu - brzda se po použití zakousne do kola a nevrací se do pohotovostní polohy (nutno hrubou silou vytvarovat, pak jakž takž funguje)
plastové díly (držák řídítek, rychloupínák sklápěcího systému)
nedomyšlená brzda nepasující k šířce zadního kola
Miloš F.
20.4.2021
Overený nákup
Nafukovací kolečka jsou super.
Roman K.
2.6.2020
Overený nákup
Nafukovací pneu, to je jiná jízda :-)
Autor si prial zostať v anonymite
26.5.2020
Heureka recenzia
Nafukovací kola vhodná do každého terénu
Autor si prial zostať v anonymite
15.5.2020
Heureka recenzia
Koloběžka celkově paráda Nafukovací kola jsou skvělá Robustní
Výrobce prostě na normální koloběžku namontoval nafukovací kola. Ale už neřešil přizpůsobení koloběžky těmto kolům. Takže zadním blatníkem zabrzdíte, ale po zastavení se vám nevrátí zpátky, ale zůstan…
Autor si prial zostať v anonymite
13.8.2019
Overený nákup
Na koloběžce je hlavové složení s vnitřním menším průměrem. Z toho důvodu nejdou řídítka seřídit. Jinak ok.
Vít S.
26.6.2019
Overený nákup
Velice pekne provedeni. Hlavne nafukovaci kola projedou po lese,trave a pres nerovnosti... Cool design pro kluky i holky.