Albi Bang!

Albi Bang!

Výpredaj
Dramatická kartová hra s tematikou Divokého západu, kde cieľom je prežiť! Hráči na seba berú rôzne role bežné na divokom západe. Cieľom hry je vtipnou formou „vystrieľať“ role nepriateľské a prežiť. Hra je veľmi svižná plná komunikácie a humoru. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
15,65 €
Vrátane DPH
11 €
-29%
Platí do 31.1.2022 alebo do vypredania

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
1.2.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 114613

Recenzie (0)

Michaela Ž.
10.2.2021
Overený nákup
Hra je super
Karel P.
19.1.2021
Overený nákup
Hra výborná, ideálně pro 6 hráčů, 4 ale stačí. Kupoval jsem jako dárek a líbí se mi nová tvrdá krabička na karty.
Nicole D.
11.1.2022
Overený nákup
skvělý dárek
Autor si prial zostať v anonymite
16.12.2021
Overený nákup
Toto vydání karetní hry má super otevírací krabičku - obal, kde se snadněji ukládají karty, než do klasické původní krabičky.
František K.
13.9.2021
Overený nákup
Velmi chytlavá a zajímavá hra.
michaela v.
10.9.2021
Overený nákup
Moc se líbí tato hra
Lukáš P.
6.4.2021
Overený nákup
magnet a lassagne
Josef B.
5.3.2021
Overený nákup
:)
Jana U.
14.2.2021
Overený nákup
Svižná spádová hra plná překvapení a napětí, ve které každý hráč hraje nějakou roli....určena spíš pro starší děti a dospělé
Autor si prial zostať v anonymite
3.2.2021
Overený nákup
Bang je super
Autor si prial zostať v anonymite
31.1.2021
Overený nákup
bang! je skvela hra
Autor si prial zostať v anonymite
12.1.2021
Heureka recenzia
perfektni
Autor si prial zostať v anonymite
12.1.2021
Overený nákup
Z počátku složitá pravidla, člověk hodně tápe či nechápe, ale když se to člověk naučí a pochopí, tak super!
Autor si prial zostať v anonymite
31.12.2020
Overený nákup
Super
Autor si prial zostať v anonymite
17.12.2020
Heureka recenzia
Super hra