SHELMA bezobilné dusené filetky bohaté na kuracinu s rakytníkom v omáčke 28x85 g

SHELMA bezobilné dusené filetky bohaté na kuracinu s rakytníkom v omáčke 28x85 g

Akcia
Využite dopravu zadarmo na 3 mesiace a zľavu 10 % na prvý nákup! Staňte sa členom MALL klubu pre miláčikov a tieto a ďalšie výhody sú vaše Registrujte sa nezáväzne a zadarmo.
Kapsičky pre mačky disponujú vysokým obsahom mäsa a rakytníkom, ktorý zaisťuje silnú imunitu. Obsahujú vitamín D3, ktorý zaisťuje silné a zdravé kosti a zuby. SHELMA bezobilné dusené filetky bohaté na morčacinu s rakytníkom v omáčke 28×85 g sú bez pridaného cukru, dochucovadiel, konzervantov a farbív.
Celý popis
14,10 €
Vrátane DPH
10,60 €
0,38 €/ks
-24%
Platí do 5.12.2021 alebo do vypredania
Tovar od predajcu MALL

Momentálne nedostupné

Kód: 2679683

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
27.4.2021
Overený nákup
mačičke chutia a majú dobré zloženie
Autor si prial zostať v anonymite
8.2.2021
Heureka recenzia
nechutnala jsem, ale kočky se oblizují
Jarmila C.
28.11.2021
Overený nákup
Shelma kapsičky jsou odzkoušené a kočičkám chutnají.
Autor si prial zostať v anonymite
10.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Kapsičky doporučuji. Krmivo má kvalitní složení, které je jako jediné k dostání v supermarketech. Obsah kapsičky má hojně omáčky. Mým kočkám bohužel kapsičky nechutnali, ale pokud Vašim kočkám kapsičky chutnají, tak rozhodně doporučuji koupit Shelmu, než šáhnout po jiných supermarketových krmivech.
složení
kočkám kapsičky nechutnaly
Autor si prial zostať v anonymite
9.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Shelma Dušené filetky bohaté na krůtí s rakytníkem v omáčce jsou velmi vydařené kapsičky. U našeho kocourka vidím, jak mu moc chutnají, když nedočkavě čeká a strká mi hlavičku do mističky, když mu kapsičku dávám. Obal má krásný design, a masíčko příjemně voní.
Hezký obal
Příjemná vůně
Konzistence akorát
Kocourek se na ni těší
Určitě kocourkovi granule chutnají.
Veliká spokojenost
Nevím o ničem
Autor si prial zostať v anonymite
8.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Kapsičky mě nejprve zaujaly cenou, tak jsem se rozhodla vyzkoušet něco nového. Myslím, že moje kočka z toho měla velkou radost, protože miska byla během chvíle úplně vylízaná. Staly se nejoblíbenějším druhem krmiva mé kočky.
1 kapsička = 1 porce
Hodně omáčky
Složení
Autor si prial zostať v anonymite
7.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Menší balení, které pro mého kastrovaného kocoura stačí. Líbí se mi, že kapsička obsahuje velké množství krůtího masa. Je zde neobvyklá přísada a to je rakytník, který přirozeně podporuje imunitu vašeho mazlíčka. Jako dochucovadlo je zde inulin, který je přírodního původu. Neobsahuje lepek, což je pro kočky co trpí alergiemi super.
vysoký podíl masa
obsahuje rakytník
bez lepku
menší balení 85 g
Autor si prial zostať v anonymite
6.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Dobrý poměr ceny a kvality. Oceňuji složení s přídavkem vitamínu. Kočce kapsička chutná a nezpůsobuje ji trávicí problémy. Množství je rovněž dostačující vzhledem k ceně kapsičky, která je dobrá.
složení
konzistence
Autor si prial zostať v anonymite
6.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Kapsičky vypadaly už od pohledu velmi lákavě. Navíc krásně voní, narozdíl od některých značek, které doslova smrdí skrz celý byt. Kombinace rakytníku a krůtího masa je jedna z nejlepších, co můžu naší kočce dát. Takže máme radost obě a kapsičky Shelma si koupíme i příště :-)
rakytník
složení
vůně
konzistence
Autor si prial zostať v anonymite
6.10.2021
detail.review_sticker_testujto
U krůtích kapsiček oceňuji hlavně vysoký podíl masa a žádný obsah bílkovin :) Mojí kočce se zprvu moc nezdály, ovšem po třetí si na ně zvykla a těšila se na ně - řekla bych, že to bude tou příchutí rakytníku.. Konzistence kapsiček se spíše želatinová, než tekutá, ovšem pořád mají dost vysokou vlhkost, takže spíš záleží, co chutná vaší kočce :)
Vysoký podíl masa
Bez obilovin
Kočce chutnají
Spíše želatinová konzistence
Autor si prial zostať v anonymite
5.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Velice dobrá kombinace s rakytníkem. Chuťově byly prý dobrý. Vše dojeli. Design je hezký. Velikost balení akorát. Vůně je příjemná. Nezapachaji jako ostatní kapsičky. Vše bylo snědeno.
Chuťove
Nesmrděli
Vše ok
Autor si prial zostať v anonymite
5.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Vůně-příjemná Reakce kočky byla naprosto nezapomenutelna. Z kapsicky lze bez problému vymackout krmivo. Zkušenost s jiným krmivem co měla před vyzkoušením shelma mi už jiné nechce. Doporucuji krmivo shelma
Vůně
Prázdná miska mluví za vše!
Malé kousky
Autor si prial zostať v anonymite
5.10.2021
detail.review_sticker_testujto
naše rozmazlená kočička Rozárka byla moc spokojená, chutnalo jí, dožadovala se přidání, lákavá vůně, přiměřená konzistence, sama kapsička láká svým obalem, i cena je přiměřená, jediné minus je malé balení
pěkný vzhled
přiměřená konzistence
příjemná vůně
malé balení
Autor si prial zostať v anonymite
4.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Líbí se mi obal i zajímavé kombinace příchutí. Taktéž pozitivně hodnotím složení, vůni i vzhled obsahu. Kocour bohužel není zvyklý jíst kapsičky, proto z nich měl průjem. Věřím ale, že je to běžná reakce na změnu krmiva, rozhodně bych kapsičky nezatracovala a dám jim ještě šanci.
vzhled
vůně
složení
kocour měl průjem
Autor si prial zostať v anonymite
2.10.2021
detail.review_sticker_testujto
Kočka není vybíravá, ale tato kapsička ji chutnala skvěle, soudě podle rychlosti, jak rychle ji spořádala. Kapsička má pěkný design, je lehce připravená k použití a má poměrně dlouhou dobu spotřeby.
jednoduché dávkování
dobré otevírání