Niceboy PILOT X + GPS modul

Niceboy PILOT X + GPS modul

QHD Autokamera je opatrená 150 ° širokouhlým objektívom. Niceboy Pilot X je vybavená 1,54 "displejom a GPS modulom. Pomocou G-senzoru zamyká zápis v prípade nehody. Kamera tiež umožňuje nahrávanie v slučke. Vďaka magnetickému držiaku sa jednoducho inštaluje do auta. Celý popis
119 €
Vrátane RP a DPH
78,90 €
-33%
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1363533

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
20.5.2021
Overený nákup
Jako záznamník nehody k ničemu, nefunguje. Jsem velmi zklamaný :-(((( Natáčení v kvalitě dost podrůměrné, sotva rozeznáte SPZ na 2 metry. Parking režim vlastně nefunguje vůbec. GPS se odpojuje neznámo proč. Takže funkce na nic. A to nejdůležitější - záznam události ukládá jak se mu zlíbí, takže v ruce vám pro policajty nic nezbyde!
záznam události uloží 40s po události - takže žádná událost natočená není
Kameru v držáku nelze natáčet do stran
úhel do stran moc neodpovídá, moc do stran nevidí, ani za A sloupky
Není náhradní lepící páska3M
mizerná baterie nebo software, nevím, ale nedrží ani po nabití
parkovací režim nefunkční, nelze nastavit, resety ani tovární nastavení nepomohly
Lepící držák, jak to odlepite, tak je zle. Nedržel ani před tím, natoč když ho odlepíte.
Natáčení v kvalitě dost podrůměrné, sotva rozeznáte SPZ na 2 metry.
Radek K.
24.8.2021
Overený nákup
Výborná kamera do auta
Malý, kvalitní obraz, pomocí magnetu se dobře uchycuje i uvolňuje
Příliš stručný manuál
Autor si prial zostať v anonymite
10.8.2021
Heureka recenzia
Jednoduchá, malá, kvalitní kamera.
Přiložený návod nepopisuje všechny funkce kamery.
Josef N.
29.12.2020
Overený nákup
Stažený program pro využití GPS neumí přečíst ze snímků zaznamenanou polohu. Nevím , jak to řešit. Program je stažený podle doporučení a nainstalovaný bez problému na PC. Smozřejmě je nutno vyjmout kartu z kamery a otevřít v PC. Přitom tedy program načte , ale hlásí, že není zaznamenaná poloha.Na zobrazeném snímku je evidentně vidět. !! USB kabel je jen na nabíjení.Škoda i za ty peníze.
Autor si prial zostať v anonymite
6.4.2020
Heureka recenzia
Vypadá dobře
Tento produkt soudruh Číňan odflákl už trochu moc
Lubomír V.
2.1.2020
Overený nákup
Po instalaci do vozidla jsem zjistil, že se nedobíjí baterie a kamera se tak stále vypínala. Takže REKLAMACE!
Malé rozměry
GPS modul
Snadná manipulace díky uchycení magnety
Držák kamery se lepí na sklo, což se v mém případě projevilo jako nepraktické, jelikož jsem musel držák v den instalace odlepovat.
Robert B.
26.12.2019
Overený nákup
Nefunguje, nedá sa zapnúť, zatiaľ sklamania, idem reklamovať (stáva sa)
Autor si prial zostať v anonymite
25.12.2019
Heureka recenzia
pěkný obraz
záznam události uloží 40s po události - takže žádná událost natočená není (natočená je, ale není zamknutá)
Drahoslav P.
10.12.2019
Overený nákup
Dobre funguje iba na 32gb kartu, na 64gb kartu vypína dosť často. Inak spolkojnost
Martin B.
17.11.2019
Overený nákup
Spíš bez hvězdy, koupil rozbalil daroval a nešla ani zapnout, velké zklamání kamery za 2999kc.
Martin K.
11.11.2019
Overený nákup
Kamera má super úhel záběru, co se týká kvality taky za 1 - rozuměj nejlepší. Jediné minus kamery je “uzamykani” záznamu. Bohužel neumí uzmaknout zaber který je nahravan ve smyčce uložení záznamu je od okamžiku stisknutí. Kontaktoval jsem přímo podporu niceboy kde mi bylo řečeno ze toto chtějí vyřešit v aktualizaci která ovšem dorazi nejdříve v příštím roce.
Kvalita obrazu
Noční nataceni
Magnetický drzak
GPS modul
Uzamykani záznamu ( dojde k uzamčení po stisku tlačítka ) nikoliv neuzamkne aktuálně nahrávanou smyčku.
Autor si prial zostať v anonymite
3.11.2019
Heureka recenzia
Malá a nenápadná kamerka.
Zatím o žádné nevím.
Roman N.
13.8.2019
Overený nákup
+ Jednoduchá instalace + funguje bez problému, kvalitní obraz + celkem slušný návod. + možnost zpětně sledovat pohyb vozidla
Autor si prial zostať v anonymite
31.7.2019
Overený nákup
Výborná kamera cena/výkon. Rychle sundaná a nasazená, schovaná za zpětným zrcátkem, vč. GPS modulu, což některá značková konkurence má za příplatek - doporučuji.
Autor si prial zostať v anonymite
3.7.2019
Overený nákup
Kamerka je super. Je kvalitní jak ve zpracování tak i ve výkonu. Určitě to byla dobrá koupě a mohu jen doporučit.