Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Hmotnosť
Direct trade
Kakao milujú deti aj dospelí. Holandské kakao, čierne kakao alebo RAW kakao majú svoje miesto vo väčšine domácností. Ako ale vznikajú a aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi? Pozrite sa a vyberte vhodné kakao na pečenie aj na zahriatie.
Holandské kakao
- Holandské kakao si drží vysokú kvalitu a pri výrobe sa alkalizuje - znižuje sa kyslosť a kakao sa ľahšie rozpúšťa. Vyznačuje sa tmavou farbou, plnou chuťou a je vhodné na pečenie.
Čierne kakao
- Čierne kakao má sýto čiernu farbu, ktorá vzniká tradičnou úpravou kakaových bôbov, a značí, že kakao nie je dofarbovanie umelým farbivom. S čiernym kakaom docielite pri pečení múčnikov alebo sušienok sýtejšieho sfarbenia ako pri použití klasického kakaa.
Prírodné kakao
- V prírodnom kakae neprebieha alkalizácia. Zachováva si tak všetky zdraviu prospešné látky, chuť aj vôňu. Má svetlo hnedú farbu a je vhodné na prípravu nápoja aj na pečenie.
RAW kakao
- RAW potraviny nie sú tepelne spracovávané pri teplote vyššej ako 42 °C. Kakao teda nepodlieha praženiu. Je zdraviu prospešné, môže povzbudzovať telo podobne ako káva.
Fair Trade kakao
- Kakao označované ako Fair Trade je vyrábané v súlade so spravodlivými obchodnými podmienkami pre pestovateľov a výrobcov kakaa.
Kakaový nápoj
- Kakaový nápoj je vhodný na prípravu studeného aj horúceho kakaa v kombinácii s mliekom. Môže obsahovať cukor a ďalšie konzervačné látky, nejedná sa teda o čisté kakao. Ľahko sa rozpúšťa.
Uvarte si kvalitné kakao do štýlového hrnčeka alebo šálky a vychutnajte si chvíle pohody.
Horúca čokoláda - horká, mliečna alebo biela?
Horúca čokoláda je sladký nápoj s kakaovou príchuťou. Pripravuje sa v kombinácii s vodou, mliekom alebo smotanou.
- Biela horúca čokoláda - s jemnou príchuťou bielej čokolády (základné suroviny pre bielu čokoládu sú obvykle kakaové maslo, cukor a mlieko, prípadne vanilkový struk)
- Mayská horúca čokoláda - obvykle obsahuje korenie, ako je škorica, chilli a ďalšie
- Mliečna čokoláda - obsahuje mlieko v práškovej forme, čokoláda s mliekom je jemnejšia, vhodná pre deti
- Instantná horúca čokoláda - porciovaná, obsah sáčku jednoducho zalejete horúcim mliekom alebo vodou
- Horúca čokoláda s nízkym obsahom tuku - vhodná aj pri redukčnom jedálničku
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Talianska mliečna čokoláda Musetti s príchuťou mäty, 15 ks v balení
môžete mať 7.6. - 8.6.
Talianska mliečna čokoláda Musetti s príchuťou pistácie, 15 ks v balení
môžete mať 7.6. - 8.6.
Talianska mliečna čokoláda Musetti s príchuťou pomaranču a škorice, 15 ks v balení
môžete mať 7.6. - 8.6.
Talianska mliečna čokoláda Musetti s príchuťou tiramisu, 15 ks v balení
môžete mať 7.6. - 8.6.
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 8.6. - 9.6.
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 8.6. - 9.6.
Kvalitná horúca čokoláda s vysokým obsahom kakaa disponuje chuťou so slaným karamelom. Je obohatená prírodným Fairtrade cukrom a je bez sóje a palmového oleja. DIVINE Horúca čokoláda so slaným karamelom 28 % kakaa 300 g je ideálnym nápojom pri čakaní na Ježiška.
môžete mať DNES
Vyrobená zo skutočne ušľachtilých prísad: (22/24 kakao, s hnedým cukrom) NEOBSAHUJE: lepok, GMO, laktózu, hydrogenované tuky Vhodné pre VEGÁNOV. Iba kvalita čokolády. Ochutnajte a všetko vám bude jasné. Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového vrecúška do 100–120ml, 3,5% mlieka.
môžete mať 7.6. - 8.6.
Vyrobená zo skutočne ušľachtilých prísad: (22/24 kakao, s hnedým cukrom) NEOBSAHUJE: lepok, GMO, laktózu, hydrogenované tuky Vhodné pre VEGÁNOV. Iba kvalita čokolády. Ochutnajte a všetko vám bude jasné Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového vrecúška do 100–120ml, 3,5% mlieka.
môžete mať 7.6. - 8.6.
Vyrobená zo skutočne ušľachtilých prísad: (22/24 kakao, s hnedým cukrom) NEOBSAHUJE: lepok, GMO, laktózu, hydrogenované tuky Vhodné pre VEGÁNOV. Iba kvalita čokolády. Ochutnajte a všetko vám bude jasné. Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového vrecúška do 100–120ml, 3,5% mlieka.
môžete mať 7.6. - 8.6.
Vyrobená zo skutočne ušľachtilých prísad: (22/24 kakao, s hnedým cukrom) NEOBSAHUJE: lepok, GMO, laktózu, hydrogenované tuky Vhodné pre VEGÁNOV. Iba kvalita čokolády. Ochutnajte a všetko vám bude jasné. Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového vrecúška do 100–120ml, 3,5% mlieka.
môžete mať 7.6. - 8.6.
Vyrobená zo skutočne ušľachtilých prísad: (22/24 kakao, s hnedým cukrom) NEOBSAHUJE: lepok, GMO, laktózu, hydrogenované tuky Vhodné pre VEGÁNOV. Iba kvalita čokolády. Ochutnajte a všetko vám bude jasné. Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového vrecúška do 100–120ml, 3,5% mlieka.
môžete mať 7.6. - 8.6.
Kakao a horúca čokoláda
Kakao a horúca čokoláda vykúzlia úsmev na perách nielen v sychravých dňoch. Pre deti ponúkame kakaové nápoje, ktoré sú nenáročné na prípravu. Na pečenie sa hodí holandské alebo čierne kakao, s ktorým získajú múčniky intenzívnu, tmavo hnedú farbu.