Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Hmotnosť
Direct trade
Kakao milujú deti aj dospelí. Holandské kakao, čierne kakao alebo RAW kakao majú svoje miesto vo väčšine domácností. Ako ale vznikajú a aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi? Pozrite sa a vyberte vhodné kakao na pečenie aj na zahriatie.
Holandské kakao
- Holandské kakao si drží vysokú kvalitu a pri výrobe sa alkalizuje - znižuje sa kyslosť a kakao sa ľahšie rozpúšťa. Vyznačuje sa tmavou farbou, plnou chuťou a je vhodné na pečenie.
Čierne kakao
- Čierne kakao má sýto čiernu farbu, ktorá vzniká tradičnou úpravou kakaových bôbov, a značí, že kakao nie je dofarbovanie umelým farbivom. S čiernym kakaom docielite pri pečení múčnikov alebo sušienok sýtejšieho sfarbenia ako pri použití klasického kakaa.
Prírodné kakao
- V prírodnom kakae neprebieha alkalizácia. Zachováva si tak všetky zdraviu prospešné látky, chuť aj vôňu. Má svetlo hnedú farbu a je vhodné na prípravu nápoja aj na pečenie.
RAW kakao
- RAW potraviny nie sú tepelne spracovávané pri teplote vyššej ako 42 °C. Kakao teda nepodlieha praženiu. Je zdraviu prospešné, môže povzbudzovať telo podobne ako káva.
Fair Trade kakao
- Kakao označované ako Fair Trade je vyrábané v súlade so spravodlivými obchodnými podmienkami pre pestovateľov a výrobcov kakaa.
Kakaový nápoj
- Kakaový nápoj je vhodný na prípravu studeného aj horúceho kakaa v kombinácii s mliekom. Môže obsahovať cukor a ďalšie konzervačné látky, nejedná sa teda o čisté kakao. Ľahko sa rozpúšťa.
Uvarte si kvalitné kakao do štýlového hrnčeka alebo šálky a vychutnajte si chvíle pohody.
Horúca čokoláda - horká, mliečna alebo biela?
Horúca čokoláda je sladký nápoj s kakaovou príchuťou. Pripravuje sa v kombinácii s vodou, mliekom alebo smotanou.
- Biela horúca čokoláda - s jemnou príchuťou bielej čokolády (základné suroviny pre bielu čokoládu sú obvykle kakaové maslo, cukor a mlieko, prípadne vanilkový struk)
- Mayská horúca čokoláda - obvykle obsahuje korenie, ako je škorica, chilli a ďalšie
- Mliečna čokoláda - obsahuje mlieko v práškovej forme, čokoláda s mliekom je jemnejšia, vhodná pre deti
- Instantná horúca čokoláda - porciovaná, obsah sáčku jednoducho zalejete horúcim mliekom alebo vodou
- Horúca čokoláda s nízkym obsahom tuku - vhodná aj pri redukčnom jedálničku
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Talianska biela čokoláda Musetti, 15 ks v balení
môžete mať 04.04 - 05.04
Talianska horká čokoláda Musetti, 15 ks v balení
môžete mať 04.04 - 05.04
Talianska mliečna čokoláda Musetti 1 kg
môžete mať 04.04 - 05.04
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 04.04 - 05.04
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 04.04 - 05.04
Návod na prípravu: Obsah vrecka rozpustime v 125ml mlieka, privedieme do varu a podávame. Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota Kcal: 386, kJ: 1599Tuk: 4,60 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,7 gSacharidy: 76,20 g, z toho cukry: 54,00 gBielkoviny: 5,9 gSoľ: 0,10 g
môžete mať 03.04 - 04.04
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Mliečny karamel. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 04.04 - 05.04
Lahodný nápoj Macacao je spojením kvalitného kakaového prášku s peruánskou MACOU a hubou REISHI.
môžete mať 31.03 - 03.04
S jemnou a zamatovou chuťou získanou s najlepším holandským kakaovým práškom 22/24. Vychutnajte si extra horkú čokoládu Barbera v šálke ako horúci alebo studený nápoj. Vyrába sa s cukrom, holandským kakaovým práškom, kukuričným škrobom, arómami, vanilínom,
môžete mať 03.04 - 04.04
S jemnou a zamatovou chuťou získanou s najlepším holandským kakaovým práškom 22/24. Vychutnajte si čokoládu so zázvorom od značky Barbera v šálke ako horúci alebo studený nápoj. Vyrába sa s cukrom, holandským kakaovým práškom, kukuričným škrobom, arómami, vanilínom,
môžete mať 03.04 - 04.04
naše kakao prevonia celú domácnosť. Vďaka vysokému podielu kakaového masla má krásnu čokoládovú chuť. Bio kakao má prirodzenú chuť, ktorá nie je narušená chemickými postrekmi. Balíme kakao vždy pred tým než ho pošleme, aby bolo čo najčerstvejšie. A to do papierového vrecka bez plastov.
môžete mať 05.04 - 06.04
Originálny pohár Bovetti na horúcu čokoládu. Ideálne aj ako darček.Originálny a krásny pohár od Bovetti na prípravu horúcej čokolády
môžete mať 03.04 - 04.04
Kakao a horúca čokoláda
Kakao a horúca čokoláda vykúzlia úsmev na perách nielen v sychravých dňoch. Pre deti ponúkame kakaové nápoje, ktoré sú nenáročné na prípravu. Na pečenie sa hodí holandské alebo čierne kakao, s ktorým získajú múčniky intenzívnu, tmavo hnedú farbu.