Van Houten Kakao 500 g (plechová dóza)

Hodnotenie: 5 161 hodnotení Značka: Van Houten Náš kód: 481599
Van Houten Kakao 500 g (plechová dóza)

Doprava zadarmoNáš tip

Van Houten Kakao 500 g (plechová dóza)

Kakao s tučnosť 20/22%, ktoré je balené v praktickej dóze 500 g. Kakaový prášok Van Houten je vysoko kvalitný a vyznačuje sa jemnou vôňou a krásnou tmavo hnedou farbou. Kakao je samozrejme veľmi vhodné aj pre pečenie, prípravu poliev a náplní. Celý popis

12.1
5 161

12,10 € vrátane DPHBežná cena: 16 €, Ušetríte 3,90 € (24 %)
Na sklade MALL – môžete mať už 22.8.

Kedy bude tovar u vás?

Tovar je na sklade v našom distribučnom centre a teda pripravený na okamžitú expedíciu k vám.

Doručenie dopravcom: 22.08.2018
Osobný odber: 22.08.2018

Dopravca: Uvedený termín platí pre Expresnú dopravu, pri objednaní do 9.00 h. Pokiaľ zvolíte Dopravu zadarmo, tovar Vám doručíme do 2 – 3 nasledujúcich pracovných dní.
Osobný odber: Pri odoslaní objednávky do 20:00 h Vám tovar doručíme už nasledujúci pracovný deň.

98 užívateľských recenzií

Hodnotenie: 5
  • Anna Š., Kolárovice

Kakao je výborne, vôňa je užasná ako aj chuť.

Hodnotenie: 5
  • Autor si prial zostať v anonymite

Výborne kakao, chutí celej rodine. Má peknú tmavohnedú farbu, čokoládovú chuť a vôňu.

Hodnotenie: 5
  • Autor si prial zostať v anonymite

S kakaom ako takým som spokojný, to je výborné, ale som sklamaný z toho, že plechová dóza, ktorú som si chcel odložiť, pretože je pekná, mi prišla poškodená - prevalená. Bolo vidieť snahu poškodeniu…

Všetky recenzie

Popis

Popis produktu

Van Houten

História: Kakao, ktoré sa objavovalo vo forme kakaovníkových strukov už v období okolo roku 300 nášho letopočtu na mayských kresbách, označil botanickým názvom „Theobroma Cacao L“ (Potrava bohov) známy švédsky prírodovedec a lekár Carl Linné v roku 1753.

Tradícia značky Van Houten začína v roku 1828, kedy došlo k zásadnej revolúciu vo výrobe kakaa, ktoré do tejto doby bolo výsadou pre vyššie spoločenské triedy. Holandský chemik Coenraad Johanes van Houten vynašiel hydraulický lis, ktorého pomocou prvýkrát oddelil kakaové maslo od krehkej kakaovej usadeniny, ktorá mohla byť následne rozomletá na kakaový prášok. Vďaka tomuto patentu došlo k zlacneniu výroby a k veľkému rozšíreniu kakaa.

Ideálna príprava kakaového nápoja je jednoduchá.

Najskôr ohrejeme mlieko. Odlejeme malú časť mlieka a z kakaa a cukru vymiešame jemnú kašičku. Kašičku ľahko zamiešame do zvyšného horúceho mlieka. Nápoj sa nechá za stáleho miešania (od spodu, aby nedošlo k pripáleniu mlieka) prejsť varom. Hotové kakao odstavíme z ohňa a ihneď nalievame do šálok. Dobrú chuť!

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky:


Parametre

Parametre produktu %1% %2%

Hmotnosť 500 g