SENCOR SCP 5404 GY

SENCOR SCP 5404 GY

Indukčný varič Sencor SCP 5404 GY. Dvojzónový indukčný varič s nezávislou reguláciou má vo svojej výbave aj displej, časovač a automatické vypnutie. Varič vám pri varení usporí veľa času aj elektrickej energie. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
117 €
Vrátane RP a DPH
99,90 €
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
7.12.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 608788

Recenzie (0)

Jaromir R.
9.8.2021
Overený nákup
.
Marie N.
7.8.2021
Overený nákup
Zatím jsem velmi spokojená. Doporučuji
Autor si prial zostať v anonymite
22.7.2021
Heureka recenzia
Rychlé vaření Úspora energie
Ladislav P.
22.2.2021
Overený nákup
vyhovuje
Autor si prial zostať v anonymite
10.2.2021
Overený nákup
kupuji podruhé, ten první vydržel 3 roky, rozhodně se na tom nedá smažit, protože přes určitou teplotu se to prostě vypne (jak předchozí, tak tento), kdyby nebyla sleva koupil bych jiný, ale nechtěl jsem riskovat kratší životnost, jiné ovládáni atp. za ty prachy se to dá
Jaroslav P.
9.2.2021
Overený nákup
Manželce se na tom vaří výborně, je s tim spokojena a naučila se s tim za chvilku
Imrich V.
2.2.2021
Overený nákup
bylsem zaskočeny produktem ani som nečekal to jak rychle uvařim jidlo mužu poručit každemu ked ja senior dokazal a mam moc rad tu produk vřiče
Lucia P.
2.2.2021
Overený nákup
Som spokojná 😉
Ingrid J.
13.1.2021
Overený nákup
Spokojnosť
Autor si prial zostať v anonymite
21.9.2020
Heureka recenzia
Místo ovládácích koleček má dotykové plochy což je super.
Diana B.
28.5.2020
Overený nákup
Tovar došiel v poriadku. Funguje výborne.
Autor si prial zostať v anonymite
12.1.2021
Heureka recenzia
Přejedu-li hadrem, rukou , hrncem nebo pánvičkou přes senzorové ovládání, nastavené hodnoty ztratím. Nastavuji-li čas, po jeho nastaveni skočí teplota či výkon na maximální hodnotu, nezůstává dříve na…
Anastásie B.
21.2.2020
Overený nákup
Prozatím si stále zvykám na hluk ventilátoru. Nejvíce mi vadí rozpětí v teplotě.Vařím jen pro dvě osoby a teplotu nemohu uregulovat. Buď je velká nebo nedostatečná. A to pracuji s příkonem i teplotou. Snad to nějak vychytám.
Miroslav J.
18.2.2020
Overený nákup
Dlouholetý výborný pomocník po všech stránkách použití.Nyní má poruchu v ovládání malé ploténky. Hledám servis na opravu.
Miroslava U.
16.2.2020
Overený nákup
Zakoupila jsem vařič Sencor SCP 5404 GY Jsem opravdu spokojená. Výhodou je že vařič je prostorově nižší a prostorný. Dávám plus za dvě stejné větší plotýnky. Skvělé bezpečnější vaření. Mirka