Little Tikes Pieskovisko korytnačka

Little Tikes Pieskovisko korytnačka

Plastové pieskovisko v tvare korytnačky značky Little Tikes. Pieskovisko je ukryté pod pancierom korytnačky. Pancier chráni pieskovisko pred nečistotami a domácimi miláčikmi. Vyrobené z odolného materiálu. Celý popis
52,50 €
Vrátane DPH
44 €
-16%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
6.12.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1045106

Recenzie (0)

Marián S.
14.5.2021
Overený nákup
Piesko presne podla ocakavani.
Petra Z.
29.4.2021
Overený nákup
je dobre pieskovisko pekne aj prakticke .paci sa dietatu
Iva S.
26.3.2021
Overený nákup
Moc se vnučce pískoviště líbí.
Hana V.
7.10.2020
Overený nákup
doporučuji, rychlé dodání, bezva cena
Simona M.
30.8.2020
Overený nákup
Želva vypadá docela hezky, bohužel nemá kryt, který by šel přidělat, proto je potřeba při větru něčím zatížit.
Autor si prial zostať v anonymite
12.8.2020
Heureka recenzia
Lehký a skladný, překvapivě odolný.
Autor si prial zostať v anonymite
19.6.2020
Overený nákup
Spokojenost, pískoviště je hezke, jen víko by mohlo být ze silnějšího plastu a možná zacvakavaci. Takhle je potřeba zatížit aby neuletelo.
Autor si prial zostať v anonymite
22.5.2020
Heureka recenzia
lehké přenosné možno použít jako bazének na 75 kg písku
dekl nemá jištění a je lehký, ve větru může cestovat prodává se bez obalu, takže vám ho může někdo ťuknout, pozor na dopravu
Helena D.
30.11.2021
Overený nákup
Pro malou vnučku ideální řešení na malou zahrádku.
Eva F.
17.9.2021
Overený nákup
Prekrasne, velke, za super cenu :)
Michal N.
13.9.2021
Overený nákup
Vnučka nadšená, jediné minus, příliš lehké víko, je nutné zatěžkat proti větru
Petr J.
3.9.2021
Overený nákup
S takovou rychlostí dodání jsem se ještě nikde nesetkal. Zboží bylo přivezeno hned druhý den po objednání ani to nebylo 24 hodin opravdu super.
Rychlost, komunikace
Ernest S.
18.8.2021
Overený nákup
Akurat pieskovisko pre 1,5 ročné dieťa. Výhoda ze sa dá zakryť a nepotrebuje vela miesta.
Autor si prial zostať v anonymite
9.8.2021
Heureka recenzia
Pokud výrobek přežije několik sezón, rád přidám více hvězdiček. Zatím nelze soudit.
Autor si prial zostať v anonymite
30.7.2021
Overený nákup
Pieskovisko z prekvapujuco odolneho plastu, zatvaratelne, objem idealny pre male deticky.