Philips S 9031/12 SensoTouch 9000

Philips S 9031/12 SensoTouch 9000

Holiaci strojček Philips S9031/ 12 SensoTouch 9000. Elektrický holiaci strojček pre mokré a suché holenie s funkciou SmartClean a tesnením Aquatec. Tri holiace hlavice, sú dovedené k dokonalosti tak, aby oholili každý kútik na vašej tvári. Celý popis
Naši odborní asistenti vám radi poradia s výberom od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
205,30 €
Vrátane RP a DPH
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Už sa nepredáva

Kód: 687991

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
17.3.2021
Overený nákup
Hladké oholenie aj pri niekoľkodňovom strnisku
Tichý
Dlhá výdrž batérie
Nedráždi pokožku ani pri suchom holení
Autor si prial zostať v anonymite
27.2.2021
Heureka recenzia
holí dobře je příjemně tichý
design trochu zvítězil nad funkčností, holicí frézky jsou daleko od okraje strojku a tak je obtížnější oholit se blízko nosu, u staršího modelu to bylo snazší
Autor si prial zostať v anonymite
21.6.2016
Overený nákup
Dosť dlho trvalo kým si naň zvykla pokožka.
Peter B.
27.9.2021
Overený nákup
Spokojnosť po každej stránke...
Olga K.
28.8.2021
Overený nákup
Strojek si vybral manžel podle recenzí a je nadmíru spokojený 👍.
Perfektní na citlivou a zralou pleť
Drobná: nabíjecí kabel se nevejde do pouzdra.
Vlastimil S.
28.1.2021
Overený nákup
strojek splňuje všechny mé požadavky. Doporučuji ke koupi.
Michaela V.
8.1.2021
Overený nákup
Veliká spokojenost. Manžel si ho nemůže vynachválit a je stále hladce oholen
Jana H.
26.11.2020
Overený nákup
Manžel spokojený
Stanislav Š.
27.8.2020
Overený nákup
Jsem velmi spokojen.Je to rychlé holení dohladka bez podráždění pokožky.
Lýdia Š.
25.12.2019
Overený nákup
Super
Autor si prial zostať v anonymite
14.11.2019
Heureka recenzia
Tichý, velmi dobře holí do hladka
Autor si prial zostať v anonymite
8.12.2016
Overený nákup
Funguje k naprosté spokojenosti, jen návod by mohl být jednodušší a srozumitelnější.
Autor si prial zostať v anonymite
13.10.2016
Overený nákup
Je to můj první holicí strojek s rotační konstrukcí. Ihned po spuštění jsem byl příjemně překvapen tichým chodem. Oholení je příjemné a téměř dokonalé. Pečlivěji se musí přeholit problematické části obličeje. To ale platí pro všechny provedení strojků. Proti přímočarému systému je to ale pohodlnější. Trvanlivost baterie je rovněž dlouhá. Zatím jedu na první nabití. Mohu tento strojek jen doporučit.
Autor si prial zostať v anonymite
27.11.2015
Overený nákup
Strojek používám již měsíc a jsem spokojen. Baterie vydrží asi 12 oholení, takže údaj o výdrži baterie plus minus sedí. Dříve jsem používal také Philips z jedné z nejvyšších řad a i po několika letech původní akumulátor vydržel min stejně nebo déle než tento nový. Předpokládám tedy, že kapacita současného bude nižší. Zastřihovač je bohužel samostatný, ne integrovaný jako v minulém strojku. To je rozhodně krok zpět! Kdo se o ten samostatný má starat... Tři úrovně stavu baterie stačí, v minulém jsem měl pět. Strojek je příjemně tichý, tišší než předchozí. Pouzdro již není tvrdé plastové, na transport se zdá ale tvrdé dostatečně, takže ok. Přívodní šňůra od zdroje je dostatečně dlouhá, bez problémů.
Autor si prial zostať v anonymite
20.7.2015
Overený nákup
Stejne ucinny jako starsi model, mene hlucny, ale vice taha. Trochu problem s proplachovani vodou - vyrobce asi "tlaci" na zakoupeni pristroje s promyvacim stojankem.