Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1512822

Microsoft Xbox One S Gamepad, Phantom Magenta (WL3-00171)

Microsoft Xbox One S Gamepad, Phantom Magenta (WL3-00171)

Ergonomicky tvarovaný gamepad+ s protišmykovou povrchovou úpravou, technológiou Bluetooth s dvojnásobkom dosahom a s výkonnými vibračnými motormi Impulse Trigger. Fialové priehľadné prevedenie Phantom Magenta. Minimalistický dizajn. Celý popis
Už sa nepredáva
59,30 €
Tovar od: MALL
59,30 €

Popis

Kľúčové vlastnosti:

Bezdrôtový gamepad pre Xbox One S, Phantom Magenta

Skvelý, dizajnový, ergonomicky tvarovaný herný ovládač navrhnutý pre maximálnu možnú presnosť, ľahkú ovládateľnosť a pohodlie, ktoré vás dovedie mnohým víťazstvám v herných bitkách – to je nový bezdrôtový ovládač pre hernú konzolu Xbox S. Jedná sa o gamepad, ktorý vnesie do vášho hrania väčšie pohodlie vďaka protišmykovej povrchovej úprave alebo vďaka technológii Bluetooth s väčším dosahom. Oproti svojmu predchodcovi je navyše gamepad štíhlejšia s prepracovanejším ergonomickejším dizajnom.

Vyladený do posledného detailu

Úchyty a kontúry boli navrhnuté tak, aby padli do rúk každému. Batérie sa krásne vojdú do tela ovládača, takže jeho úchop bude prirodzenejší. Spúšte a ďalšie ovládacie prvky sú umiestnené tak, aby boli veľmi ľahko na dosah. Na páčkach lepšie držia palce a ovládanie je tak presnejšie. To všetko je navyše podporené protišmykovým povrchom, takže ovládač nekĺže a vy tak budete mieriť vždy presne.

Najlepšie ovládacie prvky

Zažite akciu s funkciou Impulse Trigger. Vibračné motory umiestnené vo spúšťach vám rozvibrujú končekmi prstov pri každom náraze alebo búračke. Vďaka tejto funkcii si budete môcť vychutnať hranie na úplne novej úrovni reálnosti. Intenzívnejšie zážitky a lepšiu presnosť zaistia rýchlo reagujúce páčky a vylepšený smerový ovládač, ktorý lepšie reaguje na posuny aj pohyby v akomkoľvek smere.

Pripojenie Bluetooth

Gamepad je vybavený technológiou Bluetooth s až dvojnásobkom dosahom než u bežných herných ovládačov. Môžete tak hrať svoje obľúbené hry i z väčšej vzdialenosti a vychutnať si tak dokonale celý obraz so všetkými detailmi. Navyše vďaka technológii Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry tiež na počítačoch, tabletoch alebo telefónoch s operačným systémom Windows 10.

Podrobná špecifikácia:

Technické parametre
  • Bezdrôtový: Áno
  • Farba: Fialová
  • Limitovaná edicia: Áno
  • Bezdrôtový: Áno
  • Určené pre: PC, Xbox ONE

Užitočné odkazy: