Fitmin For Life Lamb & Rice 15 kg

Fitmin For Life Lamb & Rice 15 kg

Využite dopravu zadarmo na 3 mesiace a zľavu 10 % na prvý nákup! Staňte sa členom MALL klubu pre miláčikov a tieto a ďalšie výhody sú vaše Registrujte sa nezáväzne a zadarmo.
Vyvážené krmivo pre psov všetkých plemien, s čerstvým jahňacím mäsom, hypoalergennna receptúra bez pšenice a kukurice, s prebiotikami, nenasýtenými mastnými kyselinami a extraktom z juky.
Celý popis
36,59 €
Vrátane DPH
Tovar od predajcu MALL

Na sklade na predajni

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 

Kód: 908438

Recenzie (0)

Nikola S.
12.11.2020
Overený nákup
Pejskovi chutnaji nema zadne zažívací problémy. Ma lesklejsi srst.
image.id
pes g.
30.12.2019
Overený nákup
boli dobre, pridal by som viac papriky a soli inak nevidim vacsi problem, okrem trochu redsej stolice, ale nevadi mam vela toaletneho papiera
Kateřina H.
24.9.2021
Overený nákup
dobré granule - poměr kvalita/cena vyzkoušela jsem poprvé, určitě ne naposled
Renata T.
21.9.2021
Overený nákup
všechno super, rychlé dodání
Autor si prial zostať v anonymite
14.5.2021
Overený nákup
Granule jsou super. Muj pes pekne kali ale i pribira 👍 moc mu chutnaji a za tu cenu perfektni kvalita!
Hana K.
24.3.2021
Overený nákup
Krásná srst, pejsek prospívá
Alexandra Č.
2.3.2021
Overený nákup
vše vpořádku dorazilo
Alexandra Č.
27.2.2021
Overený nákup
Jsem velmi spokojená a platba až za 14 dní je opravdu luxusní záležitost.
Radoslav M.
26.1.2021
Overený nákup
chutia
Autor si prial zostať v anonymite
23.1.2021
Overený nákup
Máme pejska se špatným zažíváním a po vyzkoušení několika typů granulí, jí konečně sedly a začala krásně pribirat
Bohuslav B.
25.12.2020
Overený nákup
Granule asi zřejmě dobré,pes je žere a teď prosím chvilku nevnucovat další,zatím to má na cca 3-4 měsíce,chodí mi často abych objednal další a to už týden po dodání,není možné aby to stačil sežrat tak prosím chvilku pauzu.Děkuji
Margita V.
3.12.2020
Overený nákup
Výborné granule, pejskům chutnají a jsou plní energie. Výhodné balení, menší granule, jsem velmi spokojená. Doporučuji.
Peter F.
21.11.2020
Overený nákup
Pes je asi spokojný. Miska je prázdna :)
Autor si prial zostať v anonymite
1.11.2020
Heureka recenzia
Rychlé doručení
Autor si prial zostať v anonymite
30.10.2020
Heureka recenzia
objednáno poprvé podle recenzí
nevím - vyzkoušíme