CarPoint Rampa nájazdová 2000kg GS/TÜV

CarPoint Rampa nájazdová 2000kg GS/TÜV

Nájazdová rampa, ktorá je ideálna pre ľahkú dostupnosť pri opravách automobilov, po nabehnutí na rampu je možné ľahko opravovať napr. nápravy, brzdy, chladiče, výfuky, spodnú časť motora pod. Celý popis
24,50 €
Vrátane DPH
Tovar od predajcu MALL

Už sa nepredáva

Kód: 1098791

Recenzie (0)

zdenek s.
6.4.2020
Overený nákup
po najeti autem (celkova hmotnost 1,5t, tzn na jedno kolo rozhodne mensi zatez nez 1t, uvadena nosnost je pritom 2t) se rampa zbortila, naprosto nedoporucuji.
Petr R.
20.9.2021
Overený nákup
Nekvalitní. Hrozná výroba. Ani trabantem bych na to nechtěl najet.
Ladislav P.
14.1.2021
Overený nákup
Neda sa na nu nabehnut, velmi vysoka, co sa tyka konstrukcie, je dost na pohlad akoby slaba, auto na nej zatial nestalo ale isto sa budu dovarat podpery
jan l.
26.6.2020
Overený nákup
najazdy vhodne na trabant a nie na suv.
Vavrinec C.
23.5.2021
Overený nákup
Rampa je strašne úzka hrozí prerezanie prepichnutie kolesá
Milan Š.
23.4.2021
Overený nákup
uzke. nevhodne na obycajnu octaviu. zly najazdovy uhol
Marcela T.
8.2.2021
Overený nákup
Zatím nemůžu ric názor. Ale jsou surové.
Autor si prial zostať v anonymite
22.3.2022
Heureka recenzie
nemám co hodnotit zboží jsem ještě nedostal,jak můžete chtít hodnotit zboží které jste ještě nedodali!!!!! žádná žádná
Autor si prial zostať v anonymite
12.2.2021
Heureka recenzie
uzke , velky najeydovy uhel. ct2lobz to mensi a delsi
Frantisek P.
12.1.2021
Overený nákup
Spokojnost zatial.
Nevyhoda nizky podvozok neda sa nabehnut.
Andrea K.
2.12.2020
Overený nákup
Úzký nájezd
Jaroslav F.
28.9.2020
Overený nákup
Splnila účel
Vít B.
29.3.2020
Overený nákup
nájezdy by mohly být širší.
Roman C.
16.3.2020
Overený nákup
Som spokojný super cena terás sa mi super mení olej
Filip P.
3.2.2020
Overený nákup
Super vec, len je urobene strašne vysoké stúpanie treba pri najazde zaobstarať nejaké drevené dosky aby ste nechytili predný nárazník...