Maxwell & Williams Clique Fondue 2 dielne - červené

94%
Hodnotenie: 4,7
Maxwell & Williams

Maxwell & Williams Clique Fondue 2 dielne - červené

94%
Hodnotenie: 4,7
Maxwell & Williams

Náš tip

Nádherné porcelánové fondue na čokoládu v žiarivej červenej farbe. Skladá sa z dvoch dielov, pričom spodná nádobka je určená pre vloženie čajové sviečky. Súčasťou sady sú aj 4 vidličky s plastovou rukoväťou, ktorá je farebne zakončená. Fondue je vhodné do umývačky aj mikrovlnnej rúry. Pochádza z kolekcie značky Maxwell & Williams. Celý popis

9.8
4.7 29
15,99 € Vrátane DPH
9,80 €
-38%
Na sklade posledný 1 kus

Kód: 492189

Popis

Popis produktu

White Basics Fondue

  • V miske rozpustíme čokoládu (ak je príliš hustá, zriedime ju trochou mlieka)
  • Na vidličky napichujeme kúsky ovocia (kivi, banány, jahody, jablká, marhule, apod) a máčame je v čokoláde
  • 6 dielna sada
  • Materiál:
    • fondue: porcelán
    • vidličky: nerez oceľ a plast
  • rad: White Basics
  • ľahká údržba
  • elegantný design
  • vhodné do mrazničky, mikrovlnnej rúry a umývačky riadu
  • výška 14 cm, priemer 12 cm

Značka Maxwell & Williams

  • Bola založená v roku 1995 v Austrálii
  • Predstavuje širokú škálu doplnkov do domácnosti vyrobených z tých najkvalitnejších dostupných materiálov (napr. keramika, porcelán, sklo, nerezová oceľ, bambusové drevo)

Z histórie fondue

  • fondue je spôsob prípravy pokrmu pochádzajúce zo Španielska (tu vzniklo v 18. storočí)
  • pôvod pokrmu si nárokujú okrem Švajčiarov aj Francúzi
  • slovo ** fondue ** (čítame správne fondy) znamená taviť (v klasickej francúzskej kuchyni je toto slovo vyhradené pre tavený pokrm, prevažne so syrom)
  • pôvodne sa jednalo o ohrievanú misu so zmesou syrov (najmenej dvoch druhov) a vína
  • vo vínovo-syrovej zmesi sa potom namáčalo pečivo, aby zmäklo

Voliť môžeme medzi syrovým, čokoládovým alebo mäsovým fondue

  • dnes existuje fondue v rôznych podobách
  • okrem syrovej omáčky (najčastejšie sa v tomto prípade používa ementál, čedar, parmezán alebo gouda) môžeme použiť omáčku sladkú (napríklad z rozpustenej čokolády), kyslú či z mäsového vývaru
  • v omáčkach môžeme namáčať nielen chlieb a ďalšie pečivo, ale aj mäso, ryby, morské plody, ovocie (kivi, banány, jahody, jablká, marhule, slivky) či zeleninu (uhorky, cibuľky, čalamádu , naložený cesnak)
  • prílohy sa vždy podávajú v malých miskách

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky:


Parametre

Parametre produktu %1% %2%