De'Longhi Dedica Style EC 685 BK

De'Longhi Dedica Style EC 685 BK

Pákový kávovar De'Longhi EC 685 BK v elegantnom čiernom dizajne. Ochutnajte výborné espresso alebo lungo, veľkosť kávy si nastavte podľa chuti. Pokiaľ máte radi mliečne kávy, tak si zamilujete nastaviteľnú trysku na paru. Zabezpečí Vám perfektné našľahanie mlieka, a tým aj dokonalý mliečny nápoj. Nádobka na vodu má kapacitu 1 liter. Celý popis
221,60 €
Vrátane RP a DPH
159 €
-28%
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra na predajni
Predajne
 
22.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1029230

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
6.4.2021
Overený nákup
Malý, úžasný kávovar, jsem baristka z povolání a tahle mašinka mi připadá na domácí použití ideální.
Jaromír V.
18.5.2021
Overený nákup
S výrobkem i dodáním naprostá spokojenost-
Natália Š.
19.4.2021
Overený nákup
Kávovar je ľahko ovládateľný. Plní funkciu každodenného používania. Káva je chutná s krásnou penou. Mlieko na cappuccino je tiež ľahko napeniteľné. Určite odporúčam kúpu tohto kávovaru.
Autor si prial zostať v anonymite
12.4.2021
Overený nákup
Nezabírá moc místa
děla boží kávu
rychle se nahřeje
dá se nastavit množství vody, ze které chcete mít kávu
možnost použít velký hrnek
trošku komplikovanější nastavování, což je ale pochopitelné, když to má jen 3 tlačítka
Alena B.
11.4.2021
Overený nákup
S výrobkem jsem spokojená, káva je moc dobrá, chod není hlučný. Bohužel ale při dodání místo dvou kovových filtrů byly v balení jen dva. Dosud to nebylo napraveno.
Ing.Juraj M.
7.4.2021
Overený nákup
Vyborny kávovarík pekný dizajn, aj kávička super jednoduchá údržba. Dávam doňho vodu z Britty aby sa nezaniesol kameňom 😊
Airton V.
5.1.2021
Overený nákup
Great coffee maker, this is the second one I have for different places. Simple and efficient.
Dávid S.
27.12.2020
Overený nákup
Nezmestia sa k sebe 2 šálky...ale káva v pohode
image.id
Milan L.
9.12.2020
Overený nákup
Super
Autor si prial zostať v anonymite
23.10.2020
Heureka recenzia
Škoda že může vydat jen málo horké vody.Na čaj to nestačí
Maria Veronica S.
18.10.2020
Overený nákup
👍👍
Autor si prial zostať v anonymite
14.10.2020
Heureka recenzia
Easy to use My girlfriend loves it Looks nice and occupies little space Option to make capuccino
Barbora P.
25.9.2020
Overený nákup
velikost
kvalitní káva
design
Autor si prial zostať v anonymite
19.9.2020
Overený nákup
Kávovar bez jediné vady či nedostatku. Provedení je opravdu kvalitní. Tlak trysky je dostačující. Tlak v páce 15 barů stačí. Používáte - li kvalitní kávu, správně namletou, espresso z tohoto kávovaru je skvělé, s bohatou cremou. Můj celkový dojem z kávovaru je takový, že se dost možná jedná o nejlepší koupi v této cenové kategorii.
Kávovar neustále udržuje vhodnou teplotu vody k přípravě espressa. Rozhodně nebudete čekat věčnost na vhodnou teplotu vody, jako u levnějších modelů.
kvalita zpracování
Dostatek funkcí
Nádržka na vodu občas vibruje, když kávovar připravuje kávu - zvyšuje to hlučnost, ale není to nic nesnesitelného
Autor si prial zostať v anonymite
7.7.2020
Overený nákup
Naprosto úžasný kávovar