Philco PHSC 5600

Philco PHSC 5600

Elektrický hrniec s príkonom 1500 W a objem 5,6 litra. Philco PHSC 5600 je vybavený 11 programami varenia a rozsahom nastavenia teplôt od 20 do 220 °C. Nádoba na varenie disponuje nepriľnavým povrchom, je vhodná do rúry i k uchovaniu v chladničke a po použití ju môžete umyť v umývačke riadu. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
Tovar od predajcu MALL
119,90 €
Vrátane RP a DPH
109 €

Na sklade na predajni

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 

Kód: 1454355

Recenzie (0)

Josef N.
22.1.2020
Overený nákup
Displej je obrovský a výborně čitelný, příjemná barva. Dotyková tlačítka občas nezareagují, ale možná je to jen o cviku a přesnému stisknutí. Možnost individuální volby a přednastavené programy obsáhnou vše, co je třeba. Vnitřní nádoba je zklamání. Je velmi lehká a působí křehce. Povrch nádoby je po pár použití viditelně opotřebený, drobné oděrky a rýhy i při používání pouze dřevěného náčiní. Vespod, kde se nádoba dotýká topné části se je barva odřená. Pokud by byla nádoba kvalitnější, byl by celý hrnec super. Je potřeba s ní zacházet opravdu v rukavičkách.
Autor si prial zostať v anonymite
11.1.2022
Heureka recenzia
Velikost (nádoba je doopravdy prostorná) Údržba je velice jednoduchá ( nádobu lze mýt v myčce) Po nahřátí dobře drží teplo Velká variace programů
Hrnec poměrně dlouho nahřívá nádobu. Pro smažení je hrnec poměrně veliký (je potřeba cca 5l oleje na smažení) a rozehřátí oleje trvá velmi dlouho,. U pomalého vaření lze nastavit max. čas 12h Sous vid…
Autor si prial zostať v anonymite
19.11.2021
Heureka recenzia
vše plně funkční, krásné vaření
Autor si prial zostať v anonymite
13.11.2021
Overený nákup
Konkrétní vyrobek nemohu hodnotit (určen jako vánoční dárek), ale mám stejný a jsem s ním spokojená. Za jediný nedostatek považuji horší čitelnost displeje při přímém slunečním světle (ale pokud už systém ovládání znáte, tak to tolik nevadí).
Velký objem
Možnost vložit nádobu do trouby
Možnost umýt nádobu v myčce
Špatně čitelný displej při větším slunečním světle
Autor si prial zostať v anonymite
28.10.2021
Heureka recenzia
Tento typ hrnce mám již 3 měsíce, koupila jsem další dva jako dárek.
Hůře čitelný displej (při jeho velikosti bych očekávala lepší podsvícení).
Jiří V.
31.8.2021
Overený nákup
Produkt funguije přesně podle mých představ. Proč si pořizovat pomalý hrnec, fritovací hrnec, parní hrnec atd. Když můžete mít vše v jendnom :-)
Aleš N.
21.4.2021
Overený nákup
pomaleji se nahřívá jinak vše OK
Autor si prial zostať v anonymite
21.4.2021
Overený nákup
Hrnec je dostatecne velky (pro 4+) a ma mnoho nastaveni. Zatim jedina vec, ktera vadi, je reseni tesneni na poklici, ktere je sundavaci a hure se cisti.
relativne velky (bez problemu se vejde cele kure)
mnoho nastaveni
jasny display
reseni tesneni na poklici
Miroslav H.
15.4.2021
Overený nákup
Veliká spokojenost.
Miloslav V.
13.11.2020
Overený nákup
Zatím dávám 3 hvězdy,hrnec po druhém použití byl reklamován.Na displeji se objevila hláška E2
Autor si prial zostať v anonymite
6.1.2020
Heureka recenzia
Moznost nastavit si teplotu Odlozeny start Hodne moznosti Vareni v hrnci je velmi jednoduche
Snad jen ze neni mensi varianta, 4,7 litru je pro jednoho cloveka hodne Ocenil bych kdyby sam nakoupil potraviny a naskladal je do sebe... :-D
karel s.
8.3.2020
Overený nákup
Nedoléhá skleněná poklice která je zakončená gumou , která asi dlouho nevydrží Při každém mytí se musí sundat a opět nasadit Ta poklice se jim vůbec nepovedla