STELL SHO 3610 SLIM (35047534)

STELL SHO 3610 SLIM (35047534)

Akcia
Výsuvný držiak Stell vhodný pre LED/LCD televízor s uhlopriečkou 40"- 70" (102 – 178 cm), maximálna nosnosť 50 kg. Náklon + 10°/ –20°, natáčanie 60° na obe strany, kompatibilný s VESA 200 × 200 až 400 × 600 mm, vzdialenosť od steny 6,4 – 51 cm. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
57,90 €
Vrátane RP a DPH
45 €
-22%
Platí do 31.1.2022 alebo do vypredania

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra na predajni
Predajne
 
25.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 917085

Recenzie (0)

Roman O.
23.3.2021
Overený nákup
Držák je konstrukčně pevný. Mám na něm 50” Samsung. Líbí se mi jeho možnost polohování do stran a hlavně ke zdi. Ale záleží na použití, někde je ideálnější husí krk.
Konsktrukce
Musíte si koupit delší šrouby. V balíku je více variací, ale Samsungu je problém.
image.id
Radim G.
17.2.2021
Overený nákup
Spokojenost!!!
Luděk B.
20.1.2021
Overený nákup
Spokojený
Lubica P.
8.1.2022
Overený nákup
Výborný, stabilný a pevný držiak. Nemám najmenšiu výhradu.
Petr N.
3.1.2022
Overený nákup
S TV o váze 40kg se trošku viklá a nevyvolává ve mě 100% důvěru. Nicméně zatím drží a nijak se neohýbá. Manipuluji s ním ale raději opatrně (často používám výklop do boku). Za tuto cena je to ale přijatelné.
Radka O.
13.12.2021
Overený nákup
Splnilo moje očekávání.
Autor si prial zostať v anonymite
2.12.2021
Heureka recenzia
lehká montáž šroubky, hmoždinky a další příslušenství včetně vodováhy součástí balení pevná konstrukce variabilita možností nastavení televize
Autor si prial zostať v anonymite
29.11.2021
Overený nákup
Nemá chybu.
Michala M.
28.11.2021
Overený nákup
Vánoční dárek ,tedy zatím nevím. Ale vybrala jsem si ho tak snad bude dobrý :)
Autor si prial zostať v anonymite
21.11.2021
Overený nákup
splňuje očekávání. Pevný a robustní
Zdeněk N.
18.10.2021
Overený nákup
Drzak je kvalitni a bytelny.
uchyceniTV s konzolami na drzak neni reseno dobre (musi se utahovat dlouhe srouby a je to na dlouho, u nekterych jinych drzaku se delaji jen zajistovaci panty a je to mnohem praktictejsi. Pokud vsak T…
Stanislav N.
7.10.2021
Overený nákup
Přišlo v pořádku. Vše OK.
Autor si prial zostať v anonymite
1.10.2021
Overený nákup
Výborný držák masivní ,stabilní , polohovací , výsuvný.Jednoduchá montáž ,vše je přibaleno včetně vodováhy - doporučuji 👍
Alzbeta B.
22.9.2021
Overený nákup
Drzi kde ma, vypada robustne.
Autor si prial zostať v anonymite
19.9.2021
Heureka recenzia
Masivní Stabilní Jednoduchá montáž Kvalitní Doporučuji