Bino Zatĺkačka domček

Bino Zatĺkačka domček

Zábavná drevená zatĺkačka pre malé deti. Zatĺkačka podporuje detskú motoriku a koordináciu pohybov pri zatĺkaní kolíkov paličkou. S touto hračkou sa deti zaručene zabavia. Celý popis
21,50 €
Vrátane DPH
16,80 €
-21%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
19.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1023788

Recenzie (0)

Petr V.
14.11.2019
Overený nákup
Oblíbené, jen někdy koule zůstane uvnitř, ale děti si poradí.
Autor si prial zostať v anonymite
27.4.2021
Overený nákup
moc hezká, kvalitní hračka, roční dítě ale kuličky nezatluče přes pevné gumové kroužky. jdou ale vyndat, takže jsme je ročnímu synovi oddělali a kuličky háže do domečku jen tak a baví ho to. až bude větší, vrátíme je zpět a bude moci zatloukat.
Judita F.
20.3.2021
Overený nákup
Dcerka ma 10mesiacov, velmi rada sa s tym hraje, je to funkcna hracka. Spokojnost
Autor si prial zostať v anonymite
6.3.2021
Heureka recenzia
Pěkné zpracování Kuličky lze použit i do dřevěné kulickove drahy
Autor si prial zostať v anonymite
6.1.2021
Overený nákup
Krasne bytelny domecek. Skvela obdoba klasickych zatloukacek. Syna moc bavi, navic domecek vyuziva i pro zviratka nebo auticka.
Jitka P.
4.1.2021
Overený nákup
Dobrá hra pro děti, dobrý nápad
Autor si prial zostať v anonymite
27.9.2020
Heureka recenzia
Krásná zatloukačka pěkně barevná Kvalitní dřevo Neloupr se barva
Autor si prial zostať v anonymite
21.8.2020
Heureka recenzia
kvalitní provedení
Autor si prial zostať v anonymite
18.6.2020
Overený nákup
Žádná ošizená hračka, moc pěkná, kvalitní.
Renata Š.
10.1.2020
Overený nákup
Jsme spokojení, nechtěli jsme zatloukačku s kolíky, ani plastovou. Domeček děti využívají i ke hrám se zvířátky apod..
Pavlína N.
7.1.2020
Overený nákup
Super hračka
Margarita O.
3.12.2019
Overený nákup
V balení by podle mě měly být kuličky 4 barev, i na krabici stojí "6 pcs", což znamená 4 kuličky, domeček a kladivo, já měla ovšem jen tři. Kladivo je dřevěné a hra je tak nepříjemně hlasitá. Klepeme rukou nebo tímto kladivem Klepeme hopíky, které mají stejný průměr
Autor si prial zostať v anonymite
3.4.2018
Overený nákup
Kuličky jdou zatlouct poměrně snadno, v dírách je guma která kuličky drží. Domeček baví, je kvalitní. Dítě rok