Summer Infant Zavinovačka SwaddleMe S vtáčej ríše

Summer Infant Zavinovačka SwaddleMe S vtáčej ríše

Mäkučká zavinovačka SwaddleMe vďaka kvalitnému materiálu navodí pocit pohodlia a bezpečia a je vrelo doporučovaná všetkými pediatrami v USA. Vaše dieťa bude spinkať ako v bavlnke. Celý popis

default
default
default
default
18,90 €
Vrátane DPH
18,50 €
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 4 kusy

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1285831004

Recenzie (0)

Jaroslava S.
1.6.2020
Overený nákup
Oceňuji rychlé dodání. Doporučuji všem maminkám pro klidný spánek novorozených miminek. Zavinovačka je z kvalitní bavlny.
Autor si prial zostať v anonymite
28.2.2021
Heureka recenzia
Asi jedna z nejlepších věcí, co jsme na mimi pořídili. V zavinovačce se cítí dobře a krásně a klidně v ní spí (obzvlášť v noci k nezaplacení:-))
Dražší, ale za to jakou službu dává, jsme nakonec uznali, že by jsme zaplatili i jednou tolik :-D
Autor si prial zostať v anonymite
18.11.2020
Overený nákup
Perfektní. Miminko se v zavinovačce nepotí. Lze jednoduše utáhnout díky suchému zipu.
Málo místa v oblasti nožiček. Syn nosí abdukční balení a už nemá tolik prostoru na kopání kvůli prdům.
Autor si prial zostať v anonymite
22.3.2020
Heureka recenzia
Pro větší děti než zavinovacka
Práva strana je dlouhá a musí se pokaždé dávat pod záda, aby to nebylo shrnuty.
Andrea P.
5.9.2021
Overený nákup
Vyborna vec...
Monika B.
26.8.2021
Overený nákup
Skvělá věc pro neposlušné ručičky, které budí miminko. Dcera v zavinovačce prospinká celou noc v klidu a ráno se mi probudí usměvavá a odpočatá. Přes den ji také občas zabalím, když nemůže zabrat a perfektně funguje. Za mě super!
Jemný materiál
Suchý zip dobře drží
Vhodná na léto i na zimu pod peřinku
Suchý zip je při rozepínání hlučnější
Janka L.
22.8.2021
Overený nákup
Som veľmi spokojná, jednoduchšie zaspávanie s pomocou zavinovačky 🙂
Dominika H.
8.8.2021
Overený nákup
Super
Jana B.
7.8.2021
Overený nákup
Výborné na léto.
Ivana H.
27.7.2021
Overený nákup
vybirne na leto, kvalitne zhotovenie. suche zipsy su dostaticne velke a dobre umiestnene abysa dalo babätko zapnut
Autor si prial zostať v anonymite
4.5.2021
Heureka recenzia
Pomáhá miminku spát Tenký materiál takže se nepotí
Suchý zip je opravdu silný takže hodně hlasitý
Autor si prial zostať v anonymite
19.4.2021
Overený nákup
Tovar som vrátila. Suchý zips je veľmi silný a hlučný.
Autor si prial zostať v anonymite
11.3.2021
Overený nákup
Skvělá věc, jedna z nejlepších investic, spokojené miminko a klidné noci :)
Lucia M.
26.2.2021
Overený nákup
Výborná ulitka
Miroslava H.
19.8.2020
Overený nákup
Vyborne na letni dny,sikovne dite rucicky stejne vynda,ale ucel splnilo