Intex 56441 Bazén nafukovací 4 komory 168x46cm

Intex 56441 Bazén nafukovací 4 komory 168x46cm

Krásny nafukovací detský bazénik Intex sa skladá zo štyroch rôznofarebných kruhov (ružový, žltý, modrý a zelený). Neváhajte, kúpte deťom na záhradu tento veselý farebný bazén a spríjemnite im tak horúce letné dni, kedy s nimi nemôžete vyraziť k vode! Celý popis
22,70 €
Vrátane DPH
12,90 €
-43%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
21.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1030347

Recenzie (0)

Andrea S.
3.6.2021
Overený nákup
Skvělý bazén. Vysoké okraje jsou super pro malé děti, aby sami nevlezly do a z bazénu. Bylo by fajn mít na výběr i jiné barvy.
Veronika H.
26.11.2019
Overený nákup
Bazének je parádní, je vysoký, dobře si tam sedne i dospělý.
Autor si prial zostať v anonymite
6.7.2019
Overený nákup
Bazén protéká v oblasti vypouštění vody / špuntu. Nejedná se o pár kapek, ale o regulérní proudek vody. Nedoporučuji.
Autor si prial zostať v anonymite
24.7.2018
Overený nákup
Je důležité, že je více komorový. Když někde píchnete, dá se to lépe najít. Výška bazénu super. Vejde se tam i dospělák.
Bohumila L.
17.8.2021
Overený nákup
Pro děti stačí, vyřádí se v něm dost a dost.
Autor si prial zostať v anonymite
29.7.2021
Overený nákup
Bazén je pekný, pevný a dobre drží tvar. Zdal sa mi vyšší ako 46cm, ale to považujem za +
Autor si prial zostať v anonymite
26.7.2021
Heureka recenzia
Problém z nafouknout, druhý den vyhozen.
Autor si prial zostať v anonymite
25.6.2021
Heureka recenzia
Obrázek neodpovídá skutečnosti,
Autor si prial zostať v anonymite
16.6.2021
Heureka recenzia
Hezký design Velikost
Nevím jak to udělali na obrázku, ale nemáme ho rovně nahoru, ale spíše do polokoule tak snad nám voda nevytece
Stanislava D.
6.6.2020
Overený nákup
vše ok
Antónia B.
24.5.2020
Overený nákup
Spokojna s dodanim aj s produktom
Dana P.
4.3.2020
Overený nákup
prakický