SENCOR SDC 1200 W

SENCOR SDC 1200 W

Moderný budík Sencor SDC 1200 zobrazuje digitálny čas riadený rádiovým signálom, izbovou teplotou, dátumom aj dňom v týždni. Samozrejmosťou je aj funkcia opakovaného budenia snooze po 5 minútach, ktorá vás nenechá nikdy zaspať. Celý popis

Farba

default
default
Tovar od predajcu MALL
10,41 €
Vrátane DPH
10,20 €

Na sklade 4 kusy

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
24.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1086202001

Recenzie (0)

Alena P.
2.11.2020
Overený nákup
Jednoduchý budíček, jsme spokojeni. Jediné, co mi chybí, že nikde na displeji není vidět čas, na který je nastaven budíl.
Kristýna K.
5.3.2020
Overený nákup
Dobrý budík za minimum peněz. Jediné, co mi vadí, že se patrně nedá vypnout zvuk při nastavování a při každém kliku pípne. Zvuk budíku bych taky hodnotila jako nepříjemný, ale alespoň lépe vzbudí :)
Jan D.
11.1.2022
Overený nákup
Zvuk budíku opravdu není příjemný. Je to sice jeden z mála budíků, jehož displej nesvítí pořád, ale jen na stlačení tlačítka, ale když se rozsvítí, tak to v noci je jako když rozsvítíte lampu, což je hodně nepříjemné. Jas displeje nejde snížit. Při nastavování času buzení tlačítka nepříjemně pípají, což je v noci, když třeba vedle někdo spí dost nepříjemné. Jinak je budík ok, toto mi však přijde dost zásadní a nedomyšlené.
Displej budíku nesvítí pořád
Nepříjemný zvuk budíku
Jas osvětlení displeje nelze snížit a je příliš velký
Nelze vypnout zvuk při zmáčknutí tlačítek na nastavování budíku
Dita V.
3.1.2022
Overený nákup
super
Dita V.
3.1.2022
Overený nákup
super
Dušan H.
11.12.2021
Overený nákup
Splnil naše očekávání. Vše Ok
Autor si prial zostať v anonymite
11.12.2021
Heureka recenzia
cenová dostupnost, hezký vzhled
Bohumila L.
25.11.2021
Overený nákup
Budíček je skvělý, ukazuje i teplotu v místnosti. Líbí se mi.
Andrea K.
24.11.2021
Overený nákup
pekný, ľahký, pípa jemne :-)
Ctirad P.
12.11.2021
Overený nákup
Někdy tlačítka nastavení času a buzení nefungují jindy ano.
Peter M.
1.9.2021
Overený nákup
V noci to osvetlenie je naozaj dosť silné, ale inak maximalna spokojnosť. Už som kupil ďalší pre švagrinu. Tiež sa jej páčil ked ho u nás videla
Katarína C.
6.4.2021
Overený nákup
uplne postacujici, splnil ocekavani
Jaroslav B.
6.4.2021
Overený nákup
velmi praktické laciné ...
Autor si prial zostať v anonymite
19.1.2021
Heureka recenzia
Chybí čeština
Autor si prial zostať v anonymite
13.1.2021
Heureka recenzia
cena vs funkce
podsviceni je ve tme zbytecne silne