Natu Proteín pasta Penne z červenej šošovice BIO 250 g

Natu Proteín pasta Penne z červenej šošovice BIO 250 g


Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner

Proteín pasta Penne z červenej šošovice BIO s vysokým obsahom rastlinných bielkovín. Vyrobené sú výhradne zo strukovín! Neobsahujú sóju a sú prirodzene bezlepkové. Vďaka tomu sú obľúbené u vegánov, športovcov i ľudí trpiacich neznášanlivosťou na lepok. Celý popis

3.7
3,70 € Vrátane DPH
Na sklade 5+ kusov

Kód: 100013174046

Popis

Popis produktu

Proteín pasta Penne z červenej šošovice BIO s vysokým obsahom rastlinných bielkovín. Vyrobené sú výhradne zo strukovín! Neobsahujú sóju a sú prirodzene bezlepkové. Vďaka tomu sú obľúbené u vegánov, športovcov i ľudí trpiacich neznášanlivosťou na lepok.

Penne sú vyrobené zo 100% z červenej šošovice. Výrazná červeno-oranžová farba zaujme aj deti a vy im môžete pripraviť nutrične vyvážené jedlo. Cestoviny z červenej šošovice obsahujú vysoké množstvo rastlinných bielkovín, a preto sú vyhľadávané u vegánov a športovcov. S penne z červenej šošovice vykúzlite vizuálne i chuťovo príťažlivé jedlo.

Majú jemnú delikátnu chuť a pracovať s nimi môžete ako s klasickými pšeničnými cestovinami. Tento produkt ocenia aj ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.

Označenie BIO môžu niesť iba tie potraviny, ktoré prejdú prísnym systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu.

Ako používať:

Požadované množstvo cestovín vložte do vriacej osolenej vody a varte po dobu 4–5 minút. Hotové cestoviny sceďte a podávajte.

TIP: Pripravte si ľahký cestovinový obed po taliansky s čakankou, pečenými paprikami a čiernymi olivami pokvapkané panenským olivovým olejom. Alebo skúste orientálne variant s kurkumou, karí a rascou.

Balenie:

250 g


Zloženie:
 
Zložka / Množstvo
Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ
Zložka / Schválené zdravotné tvrdenia
Šošovica (Lens culinaris)

Parametre

Parametre produktu %1% %2%

Štítok Bez lepku, Vegán
Zdravá výživa Bezlepkové cestoviny, Strukovinové cestoviny