Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

TRUST Primo Wireless Charger for smartphones, 5W, modrá 22817

TRUST Primo Wireless Charger for smartphones, 5W, modrá 22817

Trust Primo je dizajnová bezdrôtová nabíjacia stanica s podporou rýchlo-nabíjacej technológie Qi. Nabíjačka má kompaktné rozmery vhodné pre jednoduché prenášanie. LED indikátor nabíjania. Výkon 5 W. Nabíjačka je vybavená FOD ochranou (detekcia cudzích objektov). Rozmery 68 × 68 × 12 mm. Hmotnosť 34 g. Kompatibilita so všetkými smartphonmi podporujúcimi technológiu nabíjania Qi vrátane iPhonu 8 a iPhonu X. Celý popis
Už sa nepredáva
8 €
Tovar od: MALL
8 €

Popis

Trust Primo Wireless Charger for smartphones, 5W

Elegantná bezdrôtová nabíjačka Trust Primo umožňuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie Qi. Osloví vás nielen svojim nevšedným dizajnom, ale aj svojím vysokým výkonom. Nabíja až 1.5× rýchlejšie ako štandardné bezdrôtové nabíjačky. Svoj smartphone budete mať nabitý neuveriteľne rýchlo a bude vám stále k dispozícii.


Vlastnosti

Jednoduché použitie

Inovatívne prevedenie s elegantným vzhľadom, umožní nabiť zariadenie iba položením telefónu na podložku. Pomocou LED indikátora môžete ľahko overiť stav nabíjania. Podložka je vyrobená z kvalitného materiálu s protišmykovým povrchom, ktorý zabezpečí telefón pred pádom.

Kľúčové vlastnosti

Vkusná a elegantná nabíjacia podložka Trust Primo, zaistí kvalitné a predovšetkým rýchle nabíjanie mobilných zariadení podporujúce technológiu Qi. Telefón sa začne nabíjať jednoduchým položením na podložku s protišmykovým povrchom. Funkcia FOD, ktorá rozpozná cudzí predmet na tele nabíjačky zaisťuje ochranu ako vášho telefónu, tak nabíjacej stanice. Integrovaný LED indikátor presne informuje o stave nabíjania. Váš telefón tak máte kedykoľvek k dispozícii rýchlo a spoľahlivo nabitý.