Niceboy HIVE Pins 2 ANC, čierna

Niceboy HIVE Pins 2 ANC, čierna

Rozlúčte sa s okolitými hluky, počúvajte len to, čo chcete vďaka moderným Bluetooth 5.0 slúchadlám Niceboy HIVE Pins 2 ANC, ktoré sú vybavené ANC technológiou aktívne potláčajúce ruchy idúce z okolia. Kvalitný zvuk garantujú 8mm meniče a 6h výdrž 50mAh batérie. Nabíjací 500mAh box predĺži dobu prevádzky na 24 h.   Celý popis
93,70 €
Vrátane RP a DPH
52,80 €
-43%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
7.12.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 2756489

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
26.5.2021
Heureka recenzia
Ještě nedarováno
Leoš B.
20.12.2020
Overený nákup
Kvalitní zvuk
MaxxBass
ANC odhlučnění
Ondřej J.
23.8.2021
Overený nákup
nemaji chybu
Autor si prial zostať v anonymite
3.8.2021
Overený nákup
Byl to dárek, ale přítel spokojený, tudíž nejspíše vše OK.
zvuk
připojení k hodinkám
Autor si prial zostať v anonymite
9.5.2021
Heureka recenzia
ANC odhlučnění Zvuk
Lucie M.
15.3.2021
Overený nákup
Sluchátka super cena < vykon. Jediný challenge je naučit se sluchátka ovládat přes tlačítka. Po par ku... a pi... mi to už jde:). Kazdopadne mužů jen doporučit.
Hrajou super na low cost sluchatka
Cena
V uších sedí i při běhání
Ovládání se musí natrenovat
Petr L.
22.2.2021
Overený nákup
Sluchátka funguji přesně podle popisu, vydrž s ANC je i lehce přes 6h poslechu. Zvuk mají na svou cenu výborný, snesl bych i silnější basy, ale to je jen věc názoru. Jediný minus jsou občasně nereagujicí dotikové plošky, ale není to nic hrozného. Po měsíci používání jsem zatím velmi spokojený.
Lukáš H.
20.2.2021
Overený nákup
Sluchátka se ovládají na dotek, není to ideální.. Reakce je pomalá a třeba na cvičení bych sluchátka vůbec nedoporučil do města asi OK.. Znova bych si je nekoupil
Autor si prial zostať v anonymite
10.2.2021
Overený nákup
Sluchátka super, nepadaji z ucha, omezení okolního hluku tak jak se píše v popisu, vydrží dlouho nabité. Za mě spokojenost
Irena S.
6.2.2021
Overený nákup
Skvělý zvuk
Malé pouzdro
Dobře drží v uších
Dlouhá výdrž
Jaromír Š.
4.2.2021
Overený nákup
Vyzkoušel jsem několik bluetooth sluchátek do 3tisíc Kč a tato mi vyšla jako nejlepší. Zkoušel jsem špunty se mechanickým ovládáním (defacto ve stejné ceně) a to vůbec nešlo, protože ovládání bylo pro ucho až bolestivé. U těchto jenom lehké poklepání mi vyhovuje. Tip: Pro nastavení ANC ON/Ambient/ANC OFF doporučuji bez spuštěné hudby do sluchátek v místnost, kde je trvalý hluk (např. televize) a zkoušet přepínat. Při tom vynikne Ambient mód (kdy je okolí slyšet, zřejmě je zapojen příposlech z mikrofonu) oproti ANC-On (kdy je okolí výrazně utlumeno, takže manželku neslyším i když jsou v hudbě pauzy). Ztlumení, zesílení, předchozí, následující funguje logicky z hlediska levého a pravého sluchátka.
Příjemné do uší
Dotekové ovládání (oproti mechanickému nemačkám ucho)
Mikrofon není v uchu, takže je schopen lépe zabírat
ANC – skutečně je znát rozdíl
Možnost provozu pouze s jedním sluchátkem jako handsfree
Bezdrátové dobíjení krabičky
Hezké basy
Ledky na krabičce jsou na moje gusto příliš silné – přemaloval jsem je modrou lihovkou a je to ideál
Ovládání vyžaduje trochu cviku, je potřeba klepat rychle
Autor si prial zostať v anonymite
28.1.2021
Heureka recenzia
výborně fungují, dobrý zvuk
Autor si prial zostať v anonymite
25.1.2021
Overený nákup
Zvuk ani citlivost nic moc... Čekal jsem lepší.
Autor si prial zostať v anonymite
19.1.2021
Heureka recenzia
Velká spokojenost!
Autor si prial zostať v anonymite
5.1.2021
Heureka recenzia
Výdrž baterie Ambient mod a ANC Zvuk Nepadají z uší