Niceboy HIVE drops

Niceboy HIVE drops

Počúvajte muziku bez obmedzenia kábla vďaka naozaj bezdrôtovým True Wireless slúchadlám Niceboy HIVE drops s Bluetooth technológiou a zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. Na jedno nabitie hrajú 3 h, dobu prevádzky zvyšuje na 12 h nabíjacie puzdro s 800 mAh akumulátorom. Štuple majú handsfree mikrofón a skvelý vyladený zvuk. Celý popis
58,80 €
Vrátane RP a DPH
33 €
-43%
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1491243

Recenzie (0)

Janka H.
11.5.2021
Overený nákup
Super ďakujem
Petra R.
20.12.2020
Overený nákup
Nemuzu posoudit byl to darek
Autor si prial zostať v anonymite
8.10.2020
Overený nákup
spokojnosť, nemá m výhrady
Pavel H.
3.7.2020
Overený nákup
Velmi spokojen
Autor si prial zostať v anonymite
2.6.2020
Heureka recenzia
Jsem spokojený s poměrem ceny a tím jak hrají
Uživatelsky nevýhodu žádnou pro mě nemají
Autor si prial zostať v anonymite
7.4.2020
Heureka recenzia
Audio výstup z takto malých pecek je oslnivý Ovládání lehkým dotykem na sluchatku max pohodlne a praktické Krabicka je zároveň i powerbanka (to jsem zjistil až po zakoupení) BT párování automaticky a…
Michal H.
4.4.2020
Overený nákup
spokojenost
Robin F.
30.3.2020
Overený nákup
Výborné sluchátka
Adam S.
2.3.2020
Overený nákup
Se sluchátky jsem velice spokojený. Zvuk je dobrý.
Dotykové ovládání
Voděodolnost
Snadné propojení
Výdrž
Poslech
Autor si prial zostať v anonymite
26.2.2020
Heureka recenzia
Bez nabíjení mi vydrží cca 10 hodin Mají zajímavě řešený tvar (v uších ale funguje) Krabička má dobrý povrch a je malá Basy překvapivě poslouchatelné
Jozef H.
4.1.2021
Overený nákup
Super
Marek R.
15.11.2020
Overený nákup
Tyto sluchátka jsem 2x vracel. Poprvé nefungovalo jedno sluchátko - výměnil jsem za nový kus. Podruhé se sluchátka odpojovaly pokaždé když jsem strčil telefon do kapsy. Při větru se náhodně přepínaly písničky a celkově byly sluchátka strašně zmatené, když telefon byl od nich dál než metr. Z mojí zkušenosti nedoporučuji.
Malá krabička
USB-C
Touchpady které téměř nereagují na dotyk
Malá baterka
Špatná konektivita
Tereza B.
6.7.2020
Overený nákup
Super sedí, perfektní způsob nabíjení. Vhodné na Sport.
Lucie S.
4.1.2021
Overený nákup
Bohužel jsem dle recenzí koupila tyto sluchátka na Vánoce sobě i mamince, ale kvalita neodpovídá psaným recenzím. Jsem asi příliš náročna na kvalitu hudby ve sluchátkách. Pro někoho, komu nevadí šum, asi fajn. Pro mě kvalitu přirovnám sluchátkám od Vietnamců. Niceboy mě tedy velmi zklamal.
Darina S.
29.12.2020
Overený nákup
Spokojnosť 🙂