Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m - 10340041

Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m - 10340041

Samonosný bazén Tampa, ktorý je možné pripojiť k pieskovej aj kartušovej filtrácii. Je veľmi nenáročný na údržbu i skladovanie mimo sezóny. Stačí iba nafúknuť horný golier a bazén napustiť vodou. Stúpajúci stĺp vody bazén sám postaví. Celý popis
143,90 €
94,90 €
-34%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 418226

Recenzie (0)

Pavel R.
20.7.2020
Overený nákup
Vše O.K.
Anita D.
12.7.2020
Overený nákup
Som spokojná.
Autor si prial zostať v anonymite
10.7.2020
Heureka recenzia
Byla v něm díra
Lukáš T.
8.7.2020
Overený nákup
Spokojnosť nadovšetko
Jana M.
13.6.2020
Overený nákup
Velká spokojenost, mohu jenom doporučit 👌👌👌
Autor si prial zostať v anonymite
8.7.2019
Overený nákup
bazén splnil očekávání
Katarína H.
26.11.2018
Overený nákup
Sme spokojní máme bazén už tretí rok a drží sa
Autor si prial zostať v anonymite
29.9.2017
Overený nákup
Starý doslúžil, vydržal 2 sezóny
Autor si prial zostať v anonymite
4.8.2017
Overený nákup
skvelý bazén v horúcich dňoch
robert g.
12.7.2017
Overený nákup
bazen spĺňa naše očakávania,Nakoľko sme si zvykli,že je to produkt na dve sezóny. Skladovaním či chceš alebo nechceš vznikajú prasklinky jak na prstenci tak aj na hlavnom plášti. tomuto sa nedá vyhnúť. Treba rátať s tým, že treba po dvoch sezónach kúpiť druhý
Autor si prial zostať v anonymite
19.6.2017
Overený nákup
Bazén kvalitní. Nechápu, proč se nedodává s bazénovými průchodkami (přinejlepším by měla být o nich zmínka, aby zákazník věděl, že jsou zapotřebí pro komfortní napojení hadic od filtrace k bazénu).
Autor si prial zostať v anonymite
18.9.2016
Overený nákup
Ale jo, jde to. Stačil by nám i pouze třímetrový průměr. Vnávodu je, že se nemá foukat kompresory. To je od výrobce príma vtip. Nedovedeme si představit foukat límec ústy či pumpičkou. Kompresor to má na to tata tatatatata.... :-) Dost práce je demontáž, tedy vyčištění po ní, skládání a uskladněnízabere více místa než když je bazén dovezen jako nový v krabici - možná jsme však jen nešikovní a neumíme dodržet návod. :-( M
Autor si prial zostať v anonymite
8.8.2016
Overený nákup
Hodnocení - velmi dobré. S bazén jsme spokojení, až na nafukovací límec, po 14 dnech používání jsme jej museli dofouknout. Měl by být z pevnějšího materiálu. uvidíme jak dlouho vydrží. První jsme měli 4 roky. Velmi spokojená jsem s rychlým dodáním bazénu. Ještě jednou děkuji,Jana Klímová
Monika T.
2.8.2016
Overený nákup
bazén mi byl doporučen, splňuje, co jsme očekávali
Autor si prial zostať v anonymite
8.7.2016
Overený nákup
zakoupila jsem sice bazén Tampa,ale přišel mi Bestway,který jsem si neobjednala a bez vysvětlení.