Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 915374

REAbags Visiaci kódový zámok TSA Benzi čierny

REAbags Visiaci kódový zámok TSA Benzi čierny

Bezpečnostný TSA kódový zámok na zipsovú batožinu umožňuje letiskovým kontrolórom, ktorí majú špeciálny „master“ kľúč od všetkých TSA zámkov, vašu batožinu v prípade nejasností otvoriť a zase uzavrieť bez toho, aby tento zámok zničili. Celý popis
Už sa nepredáva
10,60 €
Tovar od: MALL
10,60 €

Popis

REAbags bezpečnostný TSA kódový zámok Benzi

Tento kvalitný kódový zámok je vyrobený zo zinkovej zliatiny.

Pri lete do niektorých destinácií, najmä USA, sú tieto bezpečnostné kontroly bežné a ak nemáte TSA zámok, môže sa Vám bežný zámok vrátiť poškodený. Ak totiž používate tradičný zámok, bude otvorený násilím, najčastejšie preštipnutím. TSA schválené zámky sú uspôsobené na to, aby ich TSA kontrolóri mohli otvoriť univerzálnym kľúčom. Tento zámok berte ako naše odporúčania pre bezproblémovú cestu tam aj späť.

Zámky sú bežnému užívateľovi poskytnuté bez kľúča, ten majú iba TSA splnomocnenci. Niektoré TSA zámky majú indikátor, ktorý vlastníka batožiny upozorní na to, že bol zámok otvorený univerzálnym kľúčom.

V súčasnosti je bezpečnostnými pracovníkmi TSA kontrolovaných 450 letísk po celom svete. S kontrolou sa môžete okrem USA stretnúť aj napríklad vo Veľkej Británii, na Novom Zélande, v Holandsku, Austrálii alebo v Japonsku.

**Nastavenie TSA číselného zámku **:

  1. Odomknite zámok pomocou kódu 000.
  2. Otočte uško zámku o 90° proti smeru hodinových ručičiek a zatlačte dole. V zatlačenej polohe otočte uško zámku o ďalších 90 ° v rovnakom smere.
  3. Teraz nastavte požadovanú číselnú kombináciu.
  4. Vytiahnite uško zámku a otočte o 180° (do pôvodnej polohy) a zatlačte.
  5. Pretočte s číslami, tým dôjde k uzamknutiu zámku.
  6. Zámok odomknete novým kódom.
  7. Zapamätajte si Váš nový číselný kód.

Z našej ponuky sa ďalej môžete inšpirovať tu: