SENCOR SCT 3018MR

SENCOR SCT 3018MR

Autorádio bez mechaniky Sencor SCT 3018MR ponúka konektivitu USB, čelný AUX vstup umožňujúci prepojenie káblom a slot na pamäťové karty SD/MMC. FM tuner s 30 predovolbami a RDS, červené podsvietenie tlačidiel, podpora formátu MP3/WMA, diaľkové ovládanie. Celý popis
51,43 €
Vrátane RP a DPH
29,90 €
-41%
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra na predajni
Predajne
 
26.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 927744

Recenzie (0)

Ivo V.
22.12.2020
Overený nákup
Návod k obsluze je nedostatečný a nepřehledný. Chybí jak různá nastavení tak hlavně popis tlačítek jak na rádiu tak i na DO. Do dneška nejsem schopen nastavit rádio na RDS aby psal název stanice.
Pavol H.
18.11.2020
Overený nákup
Je super.
Jiří H.
1.8.2020
Overený nákup
Po zapojení chytá méně kvalitní signál, než staré rádio. Nejspíše způsobené anténou a od ní vedoucím kabelem.
Autor si prial zostať v anonymite
28.7.2020
Overený nákup
Super
Autor si prial zostať v anonymite
12.7.2020
Heureka recenzia
za nízkou cenu kvalitní produkt
Tibor P.
12.1.2020
Overený nákup
Dobre ide
Autor si prial zostať v anonymite
24.12.2019
Heureka recenzia
za ty peníze splnil co jsem očekával
Jiří K.
14.11.2019
Overený nákup
za málo peněz slušný průměr
Autor si prial zostať v anonymite
13.9.2019
Overený nákup
Hrozný rádio mněl sem tam starý 10 let a hrálo sto krát líp... Pořád hledá stanici nebo šustí.. Na USB hraje super
Jan M.
28.11.2018
Overený nákup
Spokojenost
Dávid H.
15.3.2018
Overený nákup
zle sú umiestnené tlačidlá
Autor si prial zostať v anonymite
17.1.2018
Overený nákup
Já osobně tento výrobek nepoužívám. Pouze jsem jej zakoupil, ale majitelka je sním spokojená. Velmi kladně hodnotí přehrávání přes USB, případně SSD kartu. Vzhledem k ceně odpovídá i kvalita. Přímo nelze nic vytknout.
Markéta R.
16.1.2018
Overený nákup
Jaká cena, taková kvalita :)
Honza L.
3.11.2017
Overený nákup
Zakoupeno 25.7.2017 a o den později zapojeno v servisu. Dnes, tedy 3.11.2017 rádio vypovědělo službu. Zamrzá jakákoliv funkce kromě AUX vstupu. V servisu mi bylo řečeno, že mi můžou doporučit jedině reklamaci, že s tím už se nic dělat nedá. Podotýkám, že rádio jsem používal pouze na USB, a to v běžném provozu, bez větších zátěží. Rozhodně nebrat..
Jaina Ilsa M.
7.3.2017
Overený nákup
Vynikající! S nákupem jsem velmi spokojená. Instalace jednoduchá, snadné ovládání, doporučuji..