Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit (3413140)

Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit (3413140)

Aku trávna kosačka Einhell GE-CM 33 Li Kit s 2× aku Li-ion 18 V / 2000 mAh so šírkou záberu 33 cm a objemom koša 30 l. Celý popis
226,10 €
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
18.5.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1012619

Recenzie (0)

Ernest L.
5.7.2020
Overený nákup
po nabití baterie slabé využitie, budem reklamovať daný produkt
Ľuboslava Č.
1.6.2020
Overený nákup
Splnila očakávania.baterky sa používajú súčasne.doba nabíjania cca 2.5h. pokosila som na jedno nabitie dokopy odhadom 200m2 a to nie je rovina všade plus prekážky.lahka do ruky.sikovny kôš na jednoduche vkladanie.velmi pohodlné nastavenie výšky kosenia.to čo som kosila predtým elektrickou kosačkou cca 1hodinu som teraz zvládla za 15 min.ziadne prekladanie kabla, netreba na nič dávať pozor.
Ľahká manipulácia, pomer cena výkon, kvalitné spracovanie, rýchlosť kosenia
Dobre tvarovaný spodok kosačky bez zbytočných zákutí.dobre sa cisti
Niekto by ocenil baterku s väčšou výdržou.treba zvážiť či nepotrebujete väčší výkon, resp. Aspoň baterky s väčšou vydrzou
Robilo mi starosti zavesenie zadných koliesok.napaja sa to cez kúsok plastu.ale vyzerá odolné.koniec koncov nejdem s tým jazdiť rally👍
Autor si prial zostať v anonymite
7.7.2020
Overený nákup
Prečítal som si veľa protichodných recenzií ohľadne výdrže batérie, ale nakoniec som sa rozhodol kúpiť a tak pridávam svoj postreh z praxe. Mám 70m2 trávnika na rovinatej ploche. Zastrihávam/ skracujem 1-2 za týždeň vždy na 55mm. Trvá mi to 10-12 minút a ostane mi vždy minimálne polovica batérie. Takže keby som mal ísť do úplného vybitia (čo sa neodporúča) tak výdrž batérie odhadujem na cca 150m2 a 25min. Kosačka je ľahučká a dá sa s ňou veľmi dobre manévrovať. Pri takomto skracovaní to zvládnem celé na jedno vysypanie 30l koša, s ktorým sa dobre manipuluje. Celkovo som spokojný. Účel bol kúpiť kosačku, s ktorou aj po rokoch dokážem pokosiť na jedno nabitie spomínaný trávnik. Verím, že keď sa budem o akumulátory starať, tak to kosačka zvládne. Za tie peniaze dobrý nákup.
dostatočná výdrž batérie
ľahká a skladná
vôbec nie je hlučná
rýchle a jednoduché nastavenie výšky kosenia
penová rukoväť sa asi časom prederie. Vyriešim potom prelepením gripom
atraktívna červená farba na obrázkoch eshopu a aj na krabici úplne nekorešponduje s klasickou červenou farbou kosačky- pôsobí to trochu lajnešie
Oto P.
29.6.2020
Overený nákup
Dobre len baterky slabé. Treba dokúpiť výkonnejšie. Ale ináč spokojnosť.
RENATA B.
28.5.2020
Overený nákup
Skvělá sekačka na anglický trávník.
Olga Ř.
19.5.2020
Overený nákup
Se sekačkou EINHELL Aku jsem moc spokojená, splnila moje očekávání.
Jaroslav S.
19.5.2020
Overený nákup
Dobrá cena.
Gabriela M.
14.5.2020
Overený nákup
super :) lahko som zložila dobre sa s tym kosí len treba 2x nabijat pocas kosenia ak mate vačšiu plochu ale inak TOP
Jaroslav B.
11.3.2020
Overený nákup
Som spokojný, je ľahká, kosi výborne. Výhoda je že batérie sa dajú použiť do iných prístrojov.
Autor si prial zostať v anonymite
20.11.2019
Heureka recenzia
vydrží vydrží dlouho sekat
Autor si prial zostať v anonymite
29.7.2017
Overený nákup
Doporučuji jako druhou, doplňkovou lehkou sekačku, spíše jako hračku, pro vysekávání okolo stromků a velmi malé plochy. Výborný design, malá hmotnost - dobře se skladuje a přenáší. Plný koš hravě unese i senior v pokročilém věku. Nevýhoda je, že změřená plocha výdrže baterií je při střední výšce nastavení sekání po rovince cca 80 m2. Nemůžete hned dobíjet, ale tak po 1 hodině, kdy ochladnou baterie. Dobití pak trvá 2,5 hodiny. Tkž. i s ochlazením 3,5 hod. První sekačku jsem vrátil a pořídil stejnou druhou, protože jedna z nabíječek nefungovala. Přesto nelituji, protože je sekačka zábavná a nemusím pracovat s benzínem ani tahat kabely. Výhledově až se sníží cena baterií pořídím si náhradní. Doporučuji kombinovat s aku pilou protože baterky 2 Ah 2 ks ze sekačky se hodí a utáhnou i pilu.
Zdeněk B.
17.6.2017
Overený nákup
Po prvním sečení jedna baterie vadná a tím je sekačka neprovozuschopná.Pro reklamaci složitý postup/balení,dovoz na poštu../.Tím pádem sekačka na ozdobu a zabírání místa.
Autor si prial zostať v anonymite
15.6.2017
Overený nákup
Sekačka v tomto složení vůbec neposeče dané metry čtverečné (až 200m2). Sotva stačí na 50m2. Baterie jsou hned vybité. Po konzultaci s Einhell technikem je to dáno nejnižší kapacitou baterií, se kterou to Mall.cz prodává 18V /2.0, aby se dostali na nízkou cenu. Takže pokud tuto sekačku opravdu chcete koupit, doporučuju rovnou koupit silnější baterie, pozor potřebujete 2ks!! Jinak vůbec nedoporučuji.
Autor si prial zostať v anonymite
24.5.2017
Overený nákup
Sekačka splnila moje očekávání, je lehká, snadno se s ní manipuluje. Jediný nedostatek, který mi trochu vadí, že se musí baterie dost často nabíjet. Myslela jsem, že na jedno nabití poseču větší plochu. Naštěstí jsou baterie v poměrně krátké době znovu nabité.
Autor si prial zostať v anonymite
11.5.2017
Overený nákup
Je to tiché a seká to, nic víc jsem od toho nechtěl. Sestavení i obsluha jednoduchá, na můj malý plácek akorát. Jen nevím, co tu povídáte o okamžité slevě 900,- Kč. Nic takového jsem neměl.