Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 467426

Tescoma Nôž keramický AZZA 15 cm (884584)

Tescoma Nôž keramický AZZA 15 cm (884584)

Keramický nôž AZZA s extra ostrou čepeľou o dĺžke 15 cm a protišmykovou úpravou rukoväte pre bezpečné použitie. Nôž je vhodný na krájanie všetkých druhov potravín vďaka použitému materiálu čepele – keramike – bude ostrie noža extrémne ostré po veľmi dlhú dobu. Jeho kvalitu dokazuje aj zvýšená záruka 5 rokov. Celý popis
Už sa nepredáva
39,70 €
Tovar od: MALL
39,70 €

Popis

  • balené v čiernej darčekovej krabičke
    • 5 rokov záruka

V každej kuchyni je jedna hlavná priorita, a tou je kvalitný a ostrý nôž. Je to kuchynské minimum, od ktorého sa odvíja všetko ostatné. Keramické nože sú ostrejšie, než klasické kovové a ich ostrosť vydrží aj niekoľko rokov rovnaká. Keďže nezanechávajú po reze kovové mikročastice, neabsorbujú chuť ani vôňu potravín. Ovocie a zelenina na povrchu rezu nezhnedne, čepeľ je navyše nepriľnavá a nelepivá, potraviny sa na ňu teda nelepia, a čepeľ sa potom ľahko čistí.

Keramické nože sú drahšie ako obyčajné kovové, pokiaľ ale dávate prednosť kvalite, potom medzi veľmi kvalitnými oceľovými nožmi a nožmi keramickými nie je tak veľký cenový rozdiel. Jedinou nevýhodou je krehkosť čepele. Vzhľadom k jej tvrdosti, ktorá sa blíži diamantu (8,2 st. Mohsovej stupnice trdosti, diamant 10 st.) je čepeľ veľmi krehká. Neodporúča sa preto nože umývať v umývačke, kedy je nebezpečenstvo, že sa pri umývaní kúsok uštipnite pri náraze na ostatný riad, či s nimi krájať napr. kosti.

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky:

Video

Tescoma Nůž keramický AZZA